Beşiktaş Avusturyalı golcünün peşinde

Beşiktaş Avusturyalı golcünün peşinde

SPOR Haberleri

1,92'lik yıldız santrfor siyah beyazlı formayı giymek istediğini söyledi ama Bologna 6 milyon avro bonservis bedeli istiyor.

MURAD TAMER

Beşiktaş'ın golcü transferinde listesine bir isim daha eklendi. Wout Weghorst'tan haber beklerken Sörloth, Muleka ve Luuk de Joong'u yedekte tutan siyah beyazlılar Marko Arnautoviç'i de listesine yazdı. Teknik direktör Valerien Ismael'in yurt dışı hazırlık kampına kadar golcü oyuncu transferinin bitirilmesi yönündeki talebini karşılamaya çalışan siyah beyazlı idareciler, 33 yaşındaki oyuncuyla temaslara başladı.

İMZAYA YAKIN

Avusturyalı golcü bu ilgiden oldukça memnun. Siyah beyazlı yöneticilere, Beşiktaş'ın takip ettiği takımlardan biri olduğunu söyleyen Arnautoviç, kulübüyle anlaşılması hâlinde masaya oturup el sıkışacağının mesajını verdi. Kulübü Bologna ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan ve bonservis bedeli 6 milyon avro civarında olan Marko Arnautoviç'in mali şartlar uygun olduğu takdirde Beşiktaş'a imza atması bekleniyor.


 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...