Mehmet Büyükekşi 1959 öncesi şampiyonluklar konusunda tavrını koydu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Mehmet Büyükekşi 1959 öncesi şampiyonluklar konusunda tavrını koydu

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe'nin 1959 öncesi şampiyonluklarla ilgili yaptığı başvuruya değinen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Henüz önümüze bu konuyla ilgili bir şey gelmedi. Şu an futbol adına çok daha acil çözmemiz gereken konular var. Bu konu geçmişe yönelik bir konu. Biz şu anda geleceğe bakıyoruz" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, D Smart’ta Bol’ca Futbol Özel yayınına konuk oldu. Emre Bol’un moderatörlüğündeki özel yayına, Milliyet Spor Müdürü Tayfun Bayındır, Hürriyet Spor Müdürü Mehmet Arslan, Milliyet Spor Yazarı Attila Gökçe, Posta Spor Yazarı Faik Gürses ve Fanatik Spor Yazarı Tunç Kayacı katıldı.

Mehmet Büyükekşi, 1959 öncesi şampiyonluklar ile ilgili soruya, “Henüz önümüze bu konuyla ilgili bir şey gelmedi. Şu an çok daha acil çözmemiz gereken konular var. Bu konu geçmişe yönelik bir konu. Biz şu anda geleceğe bakıyoruz. Bu konuyu daha sonra değerlendirebiliriz” cevabını verdi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...