Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emre Mor Fenerbahçe'ye çok yakın! Karagümrük'e resmi teklif yapıldı...

Düzenleyen:
Emre Mor Fenerbahçe'ye çok yakın! Karagümrük'e resmi teklif yapıldı...

SPOR Haberleri

Fatih Karagümrük'te iyi bir sezon geçiren Emre Mor'a transfer teklifleri yağıyor. Serie A ekibi Fiorentina'dan gelen 2.5 milyon euroluk teklifi kabul etmeyen Karagümrük'ün kapısını bu kez Fenerbahçe çaldı.Fatih Karagümrük'te iyi bir sezon geçiren Emre Mor'a transfer teklifleri yağıyor.

Serie A ekibi Fiorentina'dan gelen 2.5 milyon euroluk teklifi kabul etmeyen Karagümrük'ün kapısını bu kez Fenerbahçe çaldı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; "Fenerbahçe, Emre Mor için Fatih Karagümrük’e resmi teklif yaptı. Oyuncunun temsilcisi sözleşme ve transfer görüşmeleri için İstanbul’a davet edildi."

"Fenerbahçe, Caulker ve Meyer'i bonservis bedeli olmasa da göndermek istiyor. Oyuncuları isteyen takım olursa; Başarı bonusu veya sonraki satıştan pay talep edilecek. Öte yandan oyuncular ile anlaşma sağlanabilirse; sözleşme fesih edilmek isteniyor."

Devre arasında transfer edilen Alman orta saha Danimarka'ya kiralanmıştı.

"Fenerbahçe kadrosunda düşünmediği Filip Novak için 500 bin Euro ila 1 milyon Euro arasında bir teklif bekliyor. Lemos için 1 milyon Euro, Tisserand için de 3 milyon Euro'luk bonservis bedeli belirlendi. Bu civarda teklifler gelirse; Fenerbahçe bu oyuncular ile yolları ayıracak."Tisserand, Erol Bulut döneminde ilk 11'de oynayan bir stoperken Jorge Jesus tarafından kadroda düşünülmüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...