Okan Buruk için imza töreni düzenlendi... "Şu an dünyanın en mutlu insanlarından biriyim"

Düzenleyen:
Okan Buruk için imza töreni düzenlendi... "Şu an dünyanın en mutlu insanlarından biriyim"

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk için NEF Stadyumu'nda imza töreni düzenlendi. 1+1 yıllık sözleşme imzalayan 48 yaşındaki çalıştırıcı, "Hedef şampiyonluk, Şu an dünyanın en mutlu insanlarından biriyim" dedi.

"TEK HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK"

"Galatasaray'da hedef hiçbir zaman değişmez. Bu seneki tek hedefimiz şampiyonluk. Fatih Terim benim için çok değerli. Uzun yıllar beraber çalıştık, şampiyonluklar yaşadık. Dün beni aradı. 'Hayırlı olsun. Soracağın bir şey olursa, yanındayız' dedi. Hocaya çok teşekkür ediyorum."Bu takımın mevcut ana ihtiyaçları var. Özellikle orta sahadaki eksikler üzerinde yoğunlaşacağız. Hem Türk oyuncular hem yabancı, kaliteli, direkt fayda sağlayacak oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz."

EKİBİ DEĞİŞMEYECEK

"Fatih Hoca benim için çok değerli. Uzun yıllar birlikte çalıştık, şampiyonluklar yaşadım. Dün kendisi beni aradı ve 'hayırlı olsun' dedi. Elinden geleni yapmak için hazır olduğunu söyledi."

"Uzun yıllardır çalıştığım ekibimle beraber geliyorum. Eklemelerimiz olacak. En kısa zamanda sizi bilgilendireceğiz."

"Genç oyuncuların kiralanması çok önemli. Önümüzde Yunus Akgün örneği var. Ancak ilk planla oyuncularımı görmek ve tanımak istiyorum. Sonra kararlarımızı vereceğiz."

"Orta sahada eksikler var"

"Bu takımın mevcut ana ihtiyaçları var. Özellikle orta sahadaki eksikler üzerinde yoğunlaşacağız. Hem Türk oyuncular hem yabancı, kaliteli, direkt fayda sağlayacak oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz."

"Galatasaraylılığımı her zaman korudum"

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...