Ibrahim Dresevic Fatih Karagümrük'te... Andrea Pirlo'nun 2. transferi de savunmaya

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / İHA
Ibrahim Dresevic Fatih Karagümrük'te... Andrea Pirlo'nun 2. transferi de savunmaya

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr / İHA

Fatih Karagümrük, 25 yaşındaki Kosovalı savunma oyuncusu Ibrahim Dresevic'i transfer etti.

Fatih Karagümrük, Teknik Direktör Andrea Pirlo ile anlaştıktan sonra yeni sezon transfer çalışmalarına da devam ediyor. Kırmızı-siyahlılar, Kosovalı futbolcu Ibrahim Dresevic'i kadrosuna kattı.

Kulübün sosyal medya hesabından transfer ile ilgili yaptığı açıklamada, "25 yaşındaki Kosovalı savunma oyuncusu Ibrahim Dresevic’i kadromuza kattık. İsveç takımı Elfsborg altyapısında yetişen ve burada gösterdiği performansla Hollanda Ligi ekiplerinden Heerenveen'e transfer olan Ibrahim Dresevic, Kosova Milli Takımı formasını da 19 kez giyme başarısı gösterdi. Kariyerine Karagümrük forması altında devam edecek olan Ibrahim Dresevic’e hoş geldin diyor, başarılarla dolu bir sezon diliyoruz" denildi.

EMRE MOR FENERBAHÇE'YE

Galatasaray altyapısından savunma oyuncusu Emre Tintiş'i transfer Karagümrük, Dresevic'le 2. imzayı attırmış oldu. Emre Mor'un bonservisi alınmıştı. Yıldız isim için Fenerbahçe ile büyük ölçüde anlaşıldı.

İstanbul ekibinin orta sahadaki beyni Lucas Biglia ise Medipol Başakşehir'e transfer olmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...