Fenerbahçe'de son bomba Carvalho

Fenerbahçe'de son bomba Carvalho

SPOR Haberleri

Lincoln ve Bruma'yı transfer eden, Emre Mor ile de el sıkışan sarı lacivertliler, ön libero için düşünülen William Carvalho transferinde büyük aşama kaydetti.

UĞUR AKTAN

Yeni sezon öncesi çok güçlü bir kadro kurmaya çalışan Fenerbahçe ön libero transferini bitirmeye çok yaklaştı. Teknik direktör Jorge Jesus'un listesinin ilk sırasındaki William Carvalho için yapılan görüşmelerde büyük aşama kaydedildi. 30 yaşındaki futbolcu için Real Betis, 5 milyon avroya kadar düştü. İspanyol ekibiyle görüşmelerini sürdüren yönetim, bu rakamı 4 milyon avroya çekmeye çalışıyor. Sarı lacivertli ekip, üç yıllık sözleşme konusunda anlaştığı Carvalho’nun 3 milyon avronun üzerindeki talebini ise yüksek buluyor.

ALTERNATIF DANILO

Yıllık ücreti 2,5 milyon avroya düşürmek isteyen yönetim, toplam maaş bütçesinde sıkıntı yaşamak istemiyor. Carvalho'da aksilik yaşanması durumunda rota Fransa'ya dönecek. PSG forması giyen Portekizli oyuncu Danilo da teknik direktör Jorge Jesus'un listesinde bulunuyor. Portekiz'in önde gelen spor gazetelerinden Record'da yer alan haberde, Jesus'un 30 yaşındaki oyuncuyla telefon görüşmesi yaptığını ve kendisinden haber beklemesini istediği belirtildi.

GUSTAVO'YA TEKLİF YOK

Fenerbahçe'de gelecek sezon için düşünülmeyen Luiz Gustavo’nun yıllık 4 milyon avroluk ücreti sıkıntı yaşatmaya devam ediyor. Brezilyalı oyuncuya başka bir kulübe gitmek istemesi hâlinde kolaylık sağlanacağı ancak kendisine henüz bir teklif gelmediği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...