Talisca Galatasaray'a mı transfer oluyor? Brezilyalı yıldıza yapılan teklif ortaya çıktı

Düzenleyen:
Talisca Galatasaray'a mı transfer oluyor? Brezilyalı yıldıza yapılan teklif ortaya çıktı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Anderson Talisca için şansını denediği ortaya çıktı... Beşiktaş forması giydiği 2016-2017 sezonunda Siyah-Beyazlılar'la ilk şampiyonluğunu yaşayan Brezilyalı yıldız Galatasaray'a deplasmanda attığı golle Beşiktaş'a zaferi getirmişti. Kariyerine Riyad kulübü Al Nassr'da devam eden ve yıllık 8 milyon euro maaşı olan 28 yaşındaki Talisca için kulübüne resmi teklif iletildi.

Teknik direktörlüğe Okan Buruk'u getiren Galatasaray, orta sahadaki sorunu çözmeye kararlı. Taylan, Berkan, Cicaldau üçlüsü geçen sezon çok eleştirilmişti.

Sarı-Kırmızılılar da Benfica'dan Joao Mario için devreye girdi.Ancak, Cim Bom tek transferi Portekizli yıldız olmayacak. Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Anderson Talisca liste başı... 

Suudi Arabistan Ligi'nde 26 maçta 18 gol atan Talisca attığı gol başına bonus alan bir futbolcu ancak üst düzey rekabete geri dönmek istediği biliniyor.Orta sahada gol katkısı verebilen bir isim arayan Galatasaray, Talisca için kulübüne kiralama teklifi iletti. Yıldız ismin 8 milyon euroluk yıllık ücretinin ise yarısı teklif edildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...