PSG'nin yeni hocası Galtier, Gabriel Jesus Arsenal'de, Haji Wright Serie A'ya transfer oluyor

Düzenleyen:
PSG'nin yeni hocası Galtier, Gabriel Jesus Arsenal'de, Haji Wright Serie A'ya transfer oluyor

SPOR Haberleri

Paris Saint-Germain'de Mauricio Pochettino'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu Christophe Galtier'nin oturması bekleniyor. 2020-21 sezonunda Lille'i şampiyon yaptıktan sonra geçen yaz Nice'in başına geçen 55 yaşındaki Fransız teknik direktör için kulübüne bonservis ödenecek. İki kulüp arasındaki pazarlıklar devam ediyor. PSG ayrıca İnter'in Slovak stoperi Mila Skriniar içni de cömert bir bonservis ödeyecek.

Lille'in ve Hollanda Milli Takımı'nın 23 yaşındaki stoperi Sven Botman 45 milyon euroya Newcastle United'a satıldı.Geçen yaz transfer olduğu Antalyaspor'da etkili bir performans sergileyen ve Süper Lig'in dikkat çeken isimlerinden biri olan Haji Wright, Serie A yolunda...

HAJİ WRİGHT SERİE A'DA

İsmi bir süredir Trabzonspor'la da anılan 24 yaşındaki forvet Spezia kulübüyle anlaşma sağladı. Amerikalı forvetin için Danimarka'nın Sönderjyske takımına 2.5 milyon euro bonservis ödenecek.

Ersun Yanal'ın isteğiyle anılan Wright, Antalyaspor formasıyla 31 maçta 14 gol kaydetti. Haji Wright kısa süre önce de Amerika Birleşik Devletleri ile uluslararası ilk maçına çıktı ve ilk golünü 3-0'lık Fas galibiyetinde attı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...