Acun Ilıcalı'dan Jean-Michael Seri açıklaması... "Orkestra şefimiz olacak"

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı'dan Jean-Michael Seri açıklaması... "Orkestra şefimiz olacak"

SPOR Haberleri

Hull City bir transferi daha bitirdi... Championship ekibinin Türk patronu Acun Ilıcalı, Jean-Michael Seri transferini bizzat açıkladı. Gelecek sezon Premier League'e yükselme mücadelesi verecek olan Hull City, orta sahasını Ozan Tufan'ın ardından Galatasaray'ın eski yıldızıyla güçlendirdi. Jean-Michael Seri geçen sezon Fulham forması giymiş ve eski takımının Premier League'e yükselmesinde önemli rol oynamıştı.

İngiliz basınına konuşan Acun Ilıcalı, "Seri muhtemelen Hull City forması giyecek. İstanbul'da onunla birlikteydim ve futboluna hayran olduktan sonra karakterine de hayran oldum. Orkestramızın şefi olacak ve bize büyük faydası dokunacak." dedi.

Geçtiğimiz sezon Championship'te Fulham formasıyla 34 maçta 1 gol 6 asistlik katkı sağlayan Seri, sezon sonunda boşa çıkmıştı. Hull City, 30 yaşındaki orta saha oyuncusu için bonservis bedeli ödemeyecek...

FENERBAHÇE'YLE HAZIRLIK MAÇI

Hull City asıl bombayı ise Ozan Tufan'ı transfer ederek yaptı. Sarı-Lacivertli kulüp 28 yaşındaki futbolcunun haftaya İngiltere'ye gideceğini açıklamıştı.

Bu transfer için Fenerbahçe'nin kasasına 3.5 milyon euro girecek.Öte yandan, Fenerbahçe ile Hull City, 10 Temmuz Pazar günü Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda bir hazırlık maçı oynayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...