Cristiano Ronaldo yuvaya dönebilir! Sporting, evladını ikna etmeye çalışıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Cristiano Ronaldo yuvaya dönebilir! Sporting, evladını ikna etmeye çalışıyor

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Manchester United ile 1 sezon daha opsiyonlu sözleşmesi bulunan Cristiano Ronaldo, kendisine kulüp arıyor. United'ın yeni menajeri Erik ten Hag'la anlaşamayan 37 yaşındaki süper yıldız için yetiştiği kulüp Sporting devrede!

Manchester United'dan ayrılması beklenen Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı merakla bekleniyor. Bayern Münih ve Chelsea iddialarının ardından son iddia İngiliz basınından geldi... Sporting, altyapısından yetiştirdiği süper yıldızı, Portekiz'e geri getirmek istiyor.

TARİHİN EN ÇOK GOL ATAN FUTBOLCUSU OLDU

Geçen yaz Juventus'tan ayrılan 37 yaşındaki Ronaldo için 15 milyon euro bonservis ödeyen Manchester United, 39 maçta 34 gol, 3 asistlik müthiş bir skor katkısı sağlamış ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde attığı kritik gollerin yanı sıra üçlemeleriyle de gündemden düşmemişti.

Portekiz'de şampiyonluğu Porto'ya kaptıran Sporting'de başkanı Bruno de Carvalho, Ronaldo'nun kariyerini Lizbon'da bitirmek istediğini açıklamıştı.

Cristiano Ronaldo yuvaya dönebilir! Sporting, evladını ikna etmeye çalışıyor

BAYERN MÜNİH'TEN YALANLAMA

Alman basınında Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes'in futbolcusunu Bayern Münih'e getirmek istediği iddiası üzerine Bayern Münih CEO'su Hasan Salihamidzic bir açıklama yapmış ve iddiaları yalanlamıştı.

Chelsea'nin Amerikalı yeni patronlarının da Ronaldo için harekete geçeceği iddia ediliyor. Bir diğer iddia ise AS Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun vatandaşıyla İtalya'da buluşmak istediği yönünde...

LİZBON'DAN 2002'DE AYRILDI

Cristiano Ronaldo 2002 yılında profesyonel olduğu Sporting'te 1 sezon oynadıktan sonra Manchester United'a transfer olmuştu. Sir Alex Ferguson 2003 yazında 18 yaşındaki Portekizli için 18 milyon euro ödetmişti. 

Ronaldo 2003-2022 yılları arasında United, Real Madrid ve Juventus formalarını giydi. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...