Muslera yol ayrımında, Fransız kulübüyle görüşüyor! Galatasaray'da kale Okan Kocuk'un olacak

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Muslera yol ayrımında, Fransız kulübüyle görüşüyor! Galatasaray'da kale Okan Kocuk'un olacak

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Galatasaray'da gelecek sezon kaleyi kimin koruyacağı merak ediliyor... Giresunspor'da kiralık olarak harika bir sezon geçiren Okan Kocuk, Sarı-Kırmızılılar'a döndü. 36 yaşındaki Muslera ise dünkü sezon açılışında yer almadı. Uruguaylı 4 Haziran'da takıma katılacak.

Galatasaray tarihinin en iyi kalecilerinden biri olarak gösterilen Nando'nun Fransa'nın Rennes kulübüyle transfer görüşmesi yapması taraftarı ikiye böldü. 2011 yazında Lazio'dan transfer edilen ve 11 yılda 14 kupa kazanan, "4. Yıldız'ın mimarı" olarak görülen Muslera yol ayrımında...

Taraftara göre "Gitmek istemediği, emekli olmadığı sürece Galatasaray’ın as kalecisi Fernando Muslera’dır!" ancak Rennes ile yapılan görüşmeler Okan Kocuk ismini sosyal medyada gündeme getirdi.

RENNES YÖNETİCİSİ AÇIKLADI

Rennes sportif direktörü Florian Maurice, "Muslera, Sommer ve Mandanda ile görüşme halindeyiz. Deneyimli bir kaleci alacağız." dedi.

Ligue 1 ekibi geçen yaz da Kayserispor'dan 19 yaşındaki kaleci Doğan Alemdar'a yatırım yapmıştı.

Muslera yol ayrımında, Fransız kulübüyle görüşüyor! Galatasaray'da kale Okan Kocuk'un olacak

OKAN KOCUK KALEYİ ZORLUYOR

Muslera'nın geçen sezon sakatlanmasıyla Galatasaray kalesinde kriz yaşanmış, Okan Kocuk'un devre arasında geri dönmesi gündeme gelmişti. 26 yaşındaki kaleci Giresunspor'u bırakmadı ve belki de Çotanaklar'ın ligde kalmasını sağladı. Kariyerinin en iyi sezonunu geçiren ve penaltı canavarı lakabıyla anılmaya başlayan Okan, dünkü antrenmanda Florya'daydı.

Sarı-Kırmızılılar arasında Muslera için "Aman gitsin. Muslera için ağıt yakmaya gerek yok. Trabzon, Beşiktaş, Fenerbahçe'nin kalecileri Türk. Bizim de aslan gibi iki kalecimiz var onlara güvenelim. Okan, Giresunspor da iyi bir sezon geçirdi rahatlıkla kalemizi emanet edelim." görüşü ön plana çıkmaya başladı.Dursun Özbek yönetimi oyuncu maliyetlerini düşürmek istiyor ve kaleciye 2 milyon eurodan fazla ödemek istemiyor. Sözleşmesi bittiğinde 38 yaşına gelecek olan Muslera yılda 2.6 milyon euro net alıyor.Tasarruf tedbirleri kapsamında Muslera'nın gidişine sıcak bakılıyor ancak taraftarın tepkisi de yönetimin gözünü korkutuyor. 

Twitter'da "Musleranın satılması teklif dahi edilemez !! Muslera kırmızı çizgimizdir" paylaşımları da dikkat çekici.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...