Cüneyt Arkın hangi takımlıydı? Cüneyt Arkın Beşiktaş'ı mı tutuyordu

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Cüneyt Arkın hangi takımlıydı? Cüneyt Arkın Beşiktaş'ı mı tutuyordu

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Yeşilçam'ın efsane aktörlerinden Cüneyt Arkın'ın vefat haberi spor dünyasını da yasa boğdu... Kulüpler, federasyonlar, spor camiasının tanınmış isimleri ve sporculardan peş peşe Cüneyt Arkın paylaşımları geldi. 84 yaşında aramızdan ayrılan Cüneyt Arkın'ın Twitter hesabındaki Beşiktaş paylaşımları dikkat çekti. İnsanların aklına "Cüneyt Arkın hangi takımlıydı? Cüneyt Arkın Beşiktaş'ı mı tutuyordu" soruları geldi.

CÜNEYT ARKIN BEŞİKTAŞLI MIYDI?

Türk sinemasının yakışıklı jönü, Battalgazi'si, Kara Murat'ı, 90'lı yılların sevilen dizilerinin babacan karakteri Cüneyt Arkın bu sabah hayatını kaybetti. Güne "Cüneyt Arkın öldü" haberiyle uyanan milyonlarca vatandaş, sosyal medyada en çok Cüneyt Arkın paylaşımları yaptı.

Kulüpler, federasyonlar, spor camiasının tanınmış isimleri ve sporculardan peş peşe Cüneyt Arkın paylaşımları geldi. 84 yaşında aramızdan ayrılan Cüneyt Arkın'ın Twitter hesabındaki Beşiktaş paylaşımları dikkat çekti. İnsanların aklına "Cüneyt Arkın hangi takımlıydı? Cüneyt Arkın Beşiktaş'ı mı tutuyordu" soruları geldi.

Cüneyt Arkın hangi takımlıydı? Cüneyt Arkın Beşiktaş'ı mı tutuyordu

BEŞİKTAŞ'TAN CÜNEYT ARKIN PAYLAŞIMI

Türkiye'de belki de 4-5 nesile kendisini sevdirebilen ender isimlerden olan Cüneyt Arkın'un vefatıyla birlikte spor kulüplerinin paylaşımları etkileşim sayısıyla dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları Cüneyt Arkın'ın Beşiktaş paylaşımları sonrası "Cüneyt Arkın hangi takımlıydı?" diye aratmaya başladı.

Kartal pençesi yapan Cüneyt Arkın, "Tebrikler #Beşiktaş ???? 2020-2021 Sezonu Süper Lig Şampiyonu @Besiktas'ı ve siyah-beyaz renklere gönül vermiş taraftarlarını yürekten kutluyorum" paylaşımı yapmıştı. Efsane aktör Beşiktaş'ın Kupa zaferini de tebrik etmişti.

Cüneyt Arkın, Beşiktaş'ın yardım kampanyası için de "Beşiktaş dayanışmanın adıdır. Bırakmam Seni" diye tweet atmıştı.

Cüneyt Arkın hangi takımlıydı? Cüneyt Arkın Beşiktaş'ı mı tutuyordu

BEŞİKTAŞ'TAN TAZİYE MESAJI

Beşiktaş'ın sosyal medya hesaplarından şu taziye mesajı paylaşıldı:

"Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Cüneyt Arkın’ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. 

Usta oyuncuya Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat dünyasına başsağlığı dileriz."

CÜNEYT ARKIN HANGİ TAKIMLI?

Ancak Cüneyt Arkın'ın Beşiktaşlı olmadığı biliniyor. Geçmişte Galatasaray formasıyla da poz veren Cüneyt Arkın, bu sezon Trabzonspor'un şampiyonluğunu da kutladı. 

Galatasaray forması ile yaptığı paylaşımda Arkın, "Şampiyon Galatasaray" ifadelerini kullanmıştı.

 

Cüneyt Arkın hangi takımlıydı? Cüneyt Arkın Beşiktaş'ı mı tutuyordu

GALATASARAY: Türk sinemasının usta isimlerinden Cüneyt Arkın’ın vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Cüneyt Arkın’a Allah'tan rahmet; ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

FENERBAHÇE: Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından #CüneytArkın’ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Usta oyuncuya Allah'tan rahmet; başta kederli ailesi ve sevenleri olmak üzere tüm sanat dünyasına başsağlığı dileriz.

TRABZONSPOR: Sinemamızın büyük oyuncularından Cüneyt Arkın’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Usta sanatçıya Allah’tan rahmet, ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...