Muğdat Çelik genç yaşta futbolu bıraktı... Galatasaray'da 743 dakika oynayıp 2 kupa kazanmıştı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Muğdat Çelik genç yaşta futbolu bıraktı... Galatasaray'da 743 dakika oynayıp 2 kupa kazanmıştı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Süper Lig'in unutulmaz forvetlerinden Muğdat Çelik, 32 yaşında futbolu bıraktı. Geçen sezon Denizlispor forması giyen tecrübeli forvet bu yaz boşa çıkmıştı. Galatasaray-Fenerbahçe derbisindeki kavgadaki performansıyla da akıllarda yer eden Muğdat, yeşil sahalara veda etme kararı aldı.

Akhisar Belediyespor'un çifte kupalı sezonunda gösterdiği performansla Fatih Terim'in gözüne giren Muğdat Çelik, 2018 yazında bedavaya Galatasaray'a transfer oldu.

Galatasaray'da 743 dakika oynayıp 2 kupa kazandı.2018-19 sezonunda Seyrantepe'de oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yaşanan kavgada yedek kulübesinden çıkıp Jailson'a saldırmasıyla taraftarın gönlünde taht kurmuştu!

Geçen sezon 9 maç formasıynı giydiği Denizlispor, Muğdat için şu mesajı paylaşmıştı...

 "Futbolcumuz Muğdat Çelik ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Tüm alacaklarını bırakarak takımımızdan ayrılan Muğdat Çelik’e bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında sağlık ve başarılar diliyoruz." 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...