Adam Ounas Beşiktaş'ın yeni 10 numarası! Ghezzal'in kankası da Kartal oluyor

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Adam Ounas Beşiktaş'ın yeni 10 numarası! Ghezzal'in kankası da Kartal oluyor

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Son dakika Beşiktaş haberleri... Alex Teixeira'dan kurtulmak isteyen Beşiktaş, Brezilyalı futbolcunun yerini Napoli'den Adam Ounas'la doldurmak istiyor. İtalyan basını 25 yaşındaki yıldızı Beşiktaş'a yazdı..

Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş'ın Adam Ounas'la ilgilendiği ortaya çıktı. İtalyan medyasında Napoli'ye yakın medya kuruluşları 25 yaşındaki Cezayirli yıldızı Kartal'a yazdı. 

AİLESİYLE TATİLE GELDİ

Adam Ounas ailesiyle birlikte tatilinin bir kısmını Türkiye'de geçirdi. Yıldız futbolcunun ve eşinin tatilden Instagram paylaşımları üzerine çeşitli iddialar ortaya atıldı. Serie A'da geçen sezon 15 maça çıkan ve Napoli'nin elden çıkarmak istediği futbolcu Rachid Ghezzal'in yakın arkadaşı...

İtalyan medyası ikilinin Beşiktaş'ta buluşacağını, Siyah-Beyazlı yönetimin Napoli ile temase geçeceğini iddia etti. Cezayir Milli Takımı'nda 19 kez forma giyenOunas'ın piyasa değeri 7 milyon Euro.

Napoli'ye 2017 yazında Bordeuax'tan 12 milyon Euro bonservis ödenerek alınan yıldız isim Nice, Cagliari ve Crotone formaları da giydi. 

ALEX TEİXEİRA'YA MÜŞTERİ ÇIKTI

Adam Ounas kanatlarda oynayabildiği gibi forvet arkası ve 10 numara da oynuyor. Alex Teixeira'dan kurtulmak isteyen Beşiktaş, Brezilyalı futbolcunun yerini Napoli'deki sözleşmesinin bitmesine 1 sezon kalan Adam Ounas'la doldurmak istiyor. 

Alex Teixeira'ya ise Katar ve Çin'den tekliflerin olması yönetimin yüzünü güldürdü.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...