Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'ye Tisserand piyangosu! Tecrübeli stopere İtalya'dan resmi teklif var

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Fenerbahçe'ye Tisserand piyangosu! Tecrübeli stopere İtalya'dan resmi teklif var

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe'de 4. stoper konumundaki Marsel Tisserand'a İtalya'nın Udinese kulübü 3 milyon euroluk teklifle geldi. Sarı-Lacivertliler'e 2020 yazında teknik direktör Erol Bulut tarafından 4 milyon euroya aldırılan Kongo asıllı Fransız futbolcu bir türlü göze girememişti. 18 yabancı futbolcusu bulunan Fenerbahçe'ye İtalya'dan yapılan bu teklif ilaç gibi geldi.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı günün ilk antrenmanıyla sürdürdü.

1-8 Temmuz'da Avusturya'da kamp çalışmalarına devam edecek sarı-lacivertliler, 2 hazırlık maçı daha oynayacak.Yabancı sayısı 18'i bulan Fenerbahçe'de Caulker, Meyer, Samatta ve Lemos zararına satılacak.

Tisserand ile Novak için ise bonservis beklentisi vardı. 

4. STOPER KONUMUNDA

Sarı-lacivertli kulübün yolları ayırmak istediği ancak kontrattan dolayı beklemede olduğu Tisserand ve Novak için kulüp arayışları sürerken İtalya'dan ilaç gibi teklif geldi.

Fenerbahçe'de 4. stoper konumundaki Marsel Tisserand'a İtalya'nın Udinese kulübü 3 milyon euroluk teklifle geldi. Sarı-Lacivertliler'e 2020 yazında teknik direktör Erol Bulut tarafından 4 milyon euroya aldırılan Kongo asıllı Fransız futbolcu bir türlü göze girememişti. 18 yabancı futbolcusu bulunan Fenerbahçe'ye İtalya'dan yapılan bu teklif ilaç gibi geldi.Lincoln Henrique ve Bruma transferleriyle birlikte takımdaki yabancı sayısı 18'e çıkmıştı.

Bu sayının 12'ye düşürülmesi hedefleniyor. Sarı-lacivertliler, yabancı sayısını 12'ye düşürmesi durumunda 2 yabancı oyuncu takviyesi daha yapacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...