Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trezeguet'de mutlu son

Trezeguet'de mutlu son

SPOR Haberleri

Mısırlı futbolcuyla günler öncesinde el sıkışan bordo mavililer, İngilizleri de ikna etti. Aston Villa’ya 3,7 milyon, Trezeguet’ye de yıllık 2,2 milyon avro ödenecek.

Trabzonspor, Nwakaeme’nin yerini Aston Villa’nın kanat oyuncusu Trezeguet ile dolduruyor. Geçen sezon Başakşehir’de kiralık olarak forma giyen Trezeguet ile günler öncesinden el sıkışan bordo mavililer, İngiliz ekibini de sonunda ikna etti. 3,5 milyon avroluk teklife razı olmayan Aston Villa, 3 milyon 750 bin avroya ‘tamam’ dedi. Aston Villa, günlerdir 4 milyon 250 bin avroda diretiyordu. Şampiyonlar Ligi’nde forma giymek isteyen ve transferde ısrarcı olan Trezeguet, İngilizlerin yumuşamasına sebep oldu.

DETAYLAR KALDI

Transfer haberleriyle adından söz ettiren İtalyan gazeteci Fabrizio Romano iki kulübün anlaştığını ve imza için gerekli evrakların ve kişisel şartların görüşüldüğünü yazdı. Trezeguet ile 2+1 yıllık sözleşme imzalamaya hazırlanan Trabzonspor, 27 yaşındaki futbolcuya 1,5 milyon avrosu garanti ücret, 700 bini bonus olmak üzere 2,2 milyon avro verecek. Oyuncunun menajerinin, sözleşme detaylarını netleştirmek için İstanbul’a geleceği öğrenilirken Trezeguet’nin direkt Slovenya kampına katılması planlanıyor.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...