Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Acun Ilıcalı TV 8.5 için "rüya takım" kuruyor... İşte son transferi...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Acun Ilıcalı TV 8.5 için "rüya takım" kuruyor... İşte son transferi...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Acun Ilıcalı bu yıl TV 8.5 kanalını 'futbol ağırlıklı' bir yapı içinde değerlendirecek. Rıdvan Dilmen, Sergen Yalçın, Fırat Aydınus ve Murat Kosova gibi isimleri kadrosuna dahil etti. Son olarak duayen bir isimle anlaşma sağlandı.

Türk futbolunun son dönemlerdeki en büyük hakemlerinden biri olarak gösterilen Fırat Aydınus, düdüğü astıktan sonra ilk kez ortaya çıktı. Televizyon kanallarını peşinden koşturan eski köfteci Aydınus, Acun Ilıcalı'yla yeni projelerde yer alacak.

Acun Ilıcalı ile Fırat Aydınus'un dostluğu eskiye dayanıyor... Son yılların en popüler hakemlerinden olan Aydınus, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında şarkı söylemiş ve kolundaki Siyah-Beyaz bileklik dikkat çekmişti!

Acun Ilıcalı TV 8.5 için "rüya takım" kuruyor... İşte son transferi...

TV 8.5'un ekran yüzü ise Murat Kosova olacak.

25 yılı aşkın NTV kariyerine son verecek olan Kosova, Rıdvan Dilmen'le yeniden bir araya geliyor...

İkilinin %100 Futbol programı televizyon tarihine geçmişti.Acun Ilıcalı'nın son transferi ise Şansal Büyüka... Milliyet yazarı Sina Koloğlu, Digitürk'ün eski 1 numarasının Acun'un kanalında yeniden çalışmaya başlayacağını duyurdu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...