Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Liverpool tarihinde hiçbir futbolcuya bu paralar verilmemişti... Salah Premier League'in en pahalısı oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Liverpool tarihinde hiçbir futbolcuya bu paralar verilmemişti... Salah Premier League'in en pahalısı oldu

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Liverpool, Mısırlı yıldızı Muhammed Salah ile sözleşme yeniledi. İngiliz ekibi, 30 yaşındaki futbolcusuyla 3 yıllık sözleşme imzalayarak ayrılık spekülasyonlarına son verdi. Harika bir sezon geçiren Salah yeni sözleşmesiyle haftada 400 bin pound kazanacak. Bu rakam Mısırlı forveti Premier League'in an itibariyle en yüksek kontrata sahip oyuncusu yaptı. Liverpool tarihinde hiçbir futbolcuya bu paralar verilmemişti..

Liverpool formasıyla 5 yılda 254 maça çıkan ve 156 gol atan Salah, 400 bin sterlini aşan haftalık maaşıyla kulüp tarihinin en fazla kazanan futbolcusu olacak.

Salah ayrıca Premier League'de en çok kazanan futbolcu konumuna da yükseldi.Salah, İngiliz ekibiyle UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupa, FIFA Dünya Kulüpler Kupası, Premier Lig, Federasyon Kupası ve Lig Kupası şampiyonlukları yaşadı.

Premier League'de en çok kazanan isimler bu imzaya kadar Cristiano Ronaldo ile Kevin De Bruyne'ydi...

VİRGİL VAN DİJK 240 BİN EURO

Manchester United ve Manchester City'nin yıldızları haftalık 385 bin pound alıyor...

Manchester City''nin yeni golcüsü Erling Haaland'ın maaşı ise 375 bin poundSalah Liverpool'dan haftada 400 bin pound isterken, İngiliz devinin Amerikalı patronları bu rakamı uzun süre onaylamadı.

Takımın en çok kazananı konumundaki Hollandalı stoper Virgil van Dijk'in haftada 240 bin pound alıyor.

Geçen sezon Salah, Liverpool formasıyla çıktığı 51 maçta 31 gol attı ve 16 asist yaptı. 2017'de Liverpool'a 42 milyon euroya transfer olan Salah'ın güncel piyasa değeri 90 milyon euro

Liverpool tarihinde hiçbir futbolcuya bu paralar verilmemişti... Salah Premier League'in en pahalısı oldu

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...