Alex Teixeira Beşiktaş'a veda etti... Avukatıyla kulübe geldi, sözleşmesi feshedildi, sorunsuz ayrılık

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Alex Teixeira Beşiktaş'a veda etti... Avukatıyla kulübe geldi, sözleşmesi feshedildi, sorunsuz ayrılık

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş'ın geçen yaz büyük umutlarla kadrosuna kattığı Brezilyalı 10 numara Alex Teixeira ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. 32 yaşındaki sambacı 900 bin euro imza parası almıştı ve yıllık ücreti 2.6 milyon Euro'ydu. Ljajic, Lens, Nsakala, Oğuzhan ve kadroda düşünmediği diğer isimlerde temizlik yapan Kartal, ciddi bir maaş bütçesi açığa çıkardı.

Beşiktaş'ın gelecek planları arasında yer almayan Alex Teixeira, sorun çıkarmadan Siyah-Beyazlılar'a veda etti. 32 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, yönetime bir zorluk çıkarmadan ayrılığı kabul etti. Alex’in geçen sezonki alacakları ödenerek sözleşmesi feshedilecek.

AVUKATIYLA GELDİ

Beşiktaş'ın geçen yaz büyük umutlarla kadrosuna kattığı Brezilyalı 10 numara Alex Teixeira, bu sabah avukatıyla birlikte kulüp binasına geldi. Siyah-Beyazlı yöneticiler yapılan görüşme sonrası, sözleşme feshi konusunda anlaşıldı. Geçen sezon bir yılı opsiyonlu olmak üzere üç yıllık sözleşme imzalanan Brezilyalı futbolcu, beklentilerin oldukça uzağında kalmıştı.

Alex Teixeira Beşiktaş'a veda etti... Avukatıyla kulübe geldi, sözleşmesi feshedildi, sorunsuz ayrılık

CİDDİ BİR MAAŞ BÜTÇESİ AÇILDI

32 yaşındaki sambacı 900 bin euro imza parası almıştı ve yıllık ücreti 2.6 milyon Euro'ydu. Ljajic, Lens, Nsakala, Oğuzhan ve kadroda düşünmediği diğer isimlerde temizlik yapan Kartal, ciddi bir maaş bütçesi açığa çıkardı. Ahmet Nur Çebi yönetimi, yıllık 3.9 milyon euro kazanan Demogoj Vida'nın yerine de 1.8 milyon euro yıllık ücretle Romain Saiss'i transfer etmişti.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Brezilyalı futbolcu Alex Teixeira ile karşılıklı anlaşarak sözleşmemizi feshetmiş bulunmaktayız.

Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda anlayış gösteren Alex Teixeira’ya hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar dileriz"

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...