Trabzonspor'dan Harit hamlesi

Trabzonspor'dan Harit hamlesi

SPOR Haberleri

Abdülkadir Ömür veya Bakasetas’ın muhtemel ayrılığı için tedbir almaya çalışan bordo mavililer Schalke’nin oyuncusunu kiralamak istiyor.

Son şampiyon Trabzonspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek bir kadro oluşturmak isteyen bordo mavili ekip fırsat transferlerini de kaçırmak istemiyor. Trabzonspor, Schalke forması giyen Faslı 10 numara Amine Harit için kiralama teklifi yaptı. Oyuncu ile Türkiye’den de ilgilenen takımların olduğu bilgisine ulaşılırken Marsilya’nın da yeniden kiralama düşüncesinin olduğu aktarıldı.

23 MAÇTA 4 GOL, 4 ASİST

Karadeniz ekibi muhtemel Abdülkadir veya Bakasetas ayrılığında oyuncunun transferine sıcak bakıyor. 2017’de 8 milyon avroya transfer edildiği Schalke’de başarısız bir süreç yaşayarak Bundesliga’da küme düşen takımın parçası olan Faslı futbolcu, geride bıraktığımız sezon Marsilya’ya kiralanmıştı. 25 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezonu Marsilya’da kiralık olarak geçirmiş, Fransa Ligue 1’de 23 maçta 4 gol ve 4 asistlik performans göstermişti.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...