Çok yaşa Tosun Paşa

Çok yaşa Tosun Paşa

SPOR Haberleri

Cenk Tosun üçüncü defa Beşiktaş’a transfer oldu. 27’sinde ayrıldığı siyah beyazlı takıma 31’inde dönen Cenk “İlk günkü heyecanımla geliyorum” dedi.

MURAD TAMER

Beşiktaş, Gedson Fernandes ve Romain Saiss’in ardından üçüncü imzayı Cenk Tosun'a attırdı. Siyah beyazlılar bonservisi elinde olan eski golcüsüyle 1+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Bu, Cenk Tosun’un Beşiktaş’a üçüncü imzası oldu. Cenk, Everton’dan kiralık olarak da siyah beyazlı formayı giymişti. Takımın golcü isimleri Güven Yalçın ve Larin’le yolları ayırıp Batshuayi’ye de veda hazırlığında olan siyah beyazlılar böylece forvet bölgesini önemli bir isimle takviye etmiş oldu.

BİR GÜN HERKES DÖNER

27 yaşında Beşiktaş’a 27 milyon avro kazandırarak Everton’a giden Cenk Tosun, 31’inde bedavaya geri dönmüş oldu. Siyah beyazlı kulüp Cenk’i "Biz ayrılamayız. Yuvana hoş geldin Tosun Paşa" mesajıyla karşılarken tecrübeli oyuncu “Beni ben yapan camiaya, yani yuvama geldim. Bir gün herkes evine döner... Yaşadığım üç şampiyonluk, yüzlerce gol, binlerce anı, milyonlarca fotoğraf karesi... Şimdi yeniden ilk günkü heyecanımla, daha büyük bir hırsla geliyorum” ifadelerini kullandı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...