Fenerbahçe Isco için devrede! İspanya'dan müthiş iddia! Mesut Özil'in yerine İspanyol 10 numara...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Fenerbahçe Isco için devrede! İspanya'dan müthiş iddia! Mesut Özil'in yerine İspanyol 10 numara...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

İspanya'da Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen AS gazetesi, 9 sezonluk Real Madrid macerası bu yaz sona eren ve boşta olan İspanyol yıldız İsco'yu Fenerbahçe'ye yazdı. İsmi bir süredir Galatasaray'la da anılan 30 yaşındaki futbolcunun pek çok talibinin olduğu ancak transfere en yakın kulübün Fenerbahçe olduğu belirtildi. Başkan Ali Koç'un da Mesut Özil'i neden affetmediği böylece ortaya çıktı.

30 yaşındaki dünyaca ünlü yıldızın, Ortadoğu'dan gelen teklifleri düşünmeden geri çevirdiği belirtildi. Roma ve Newcastle'ın Isco için devrede olduğunu yazan As'ın asıl bombası ise Fenerbahçe'nin de İspanyol orta saha oyuncusuyla yakından ilgilendiğini yazması oldu.

Real Madrid'de son yıllarda yedek kalan Isco'nun yeni takımında yıldız muamelesi görmek istediği ve ilk 11'de oynamak istediği biliniyor...

MESUT BU KEZ İSTENMEYEN ADAM

2013 yazında Malaga'dan 30 milyon euroya transfer edilen yıldız futbolcu, Jose Mourinho döneminde Mesut Özil transferi gerçekleşince düşüşe geçmişti. Isco ile Mesut Özil yeniden aynı takımın futbolcusu olabilir. Ancak bu kez Mesut istenmeyen adam, Isco ise takımın yıldızı olacak...

Başkan Ali Koç'la son görüşmesinde Mesut Özil'den sözleşmesini feshetmesi istenmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...