Christian Eriksen Manchester United'da! Üst düzey futbola asla dönemez denmişti...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Christian Eriksen Manchester United'da! Üst düzey futbola asla dönemez denmişti...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Christian Eriksen'den Manchester United'a 3 yıllık imza... EURO 2020'de Danimarka - Finlandiya maçında kalp krizi geçiren yıldız orta saha, futbola Bretnford formasıyla geri dönmüştü. Premier League'de harika bir yarım sezon geçiren Danimarkalı'yı United kaptı.

Danimarka Milli Takımı'nın geçtiğimiz Haziran 2021'de Kopengad'da Finlandiya ile oynadığı EURO 2020 grup maçında bir anda yere yığılan ve kalp krizi geçirdiği anlaşılan Christian Eriksen ölümden dönmüştü. O dönem İnter forması giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusunu hayata döndürmek için büyük çaba harcanmış, zamanla yarışan sağlık ekibi Eriksen'i kurtarmayı başarmıştı.

FUTBOL OYNAYAMAZ DENDİ

Tüm dünyanın canlı yayında izlediği ölüm kalım savaşından sağ kurtulmayı başaran Eriksen'in İnter'le sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmişti. Kardiyoloji uzmanları yıldız futbolcunun bir daha asla üst düzsey futbola geri dönemeyeceğini söyledi.

Ancak geçtiğimiz sezon devre arasında Premier League ekiplerinden Brentford, Eriksen'le sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Londra ekibiyle 11 maça çıkan ve 1 gol, 4 asistlik skor katkısının yanında kaldığı yerden devam eden Danimarkalı, küme düşme hattındaki takımını yukarılara taşıdı.

TRANSFERİN GÖZDESİ OLDU

Christian Eriksen'in Brentford'da geçirdiği sezon onu izleyen herkesi hiçbir sağlık sorunu olmadığına ikna etti. Bu yaz serbest oyuncu statüsündeki yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için Avrupa'nın devleri yarışa girdi. Transfer yarışının kazananı ise Manchester United oldu. 3 yıllık sözleşmeye imza atan Eriksen kısa süre içinde açıklanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...