Son dakika Beşiktaş haberleri... Wout Weghorst bu gece geliyor, Jackson Muleka'da işlem tamam!

Düzenleyen:
Son dakika Beşiktaş haberleri... Wout Weghorst bu gece geliyor, Jackson Muleka'da işlem tamam!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın yeni golcüsü Wout Weghorst'un İstanbul'a geleceği saat belli oldu. Bu gece imza için İstanbul'a gelmesi kesinleşen Hollandalı santrforun 23.30'da İstanbul'a ineceği bildirildi. Siyah-Beyazlılar'ın bir diğer transfer hedefi Jackson Muleka'da da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Ailevi meseleler nedeniyle gelişi bir süre ertelenen Weghorst için Amsterdam'a özel uçak gönderildi.

Beşiktaş yönetimi uçağın bu gece saat 23.30 sularında İstanbul'a iniş yapacağı bilgisini paylaştı.

Burnley'den sezon sonuna kadar kiralanan 29 yaşındaki futbolcunun satın alma opsiyonu olup olmadığı bilinmiyor.Beşiktaş'tan yıllık 2.7 milyon euro garanti ücret alacak olan Hollandalı, Wolfsburg formasıyla çıktığı 118 Bundesliga maçında 59 gol kaydetmeyi başarmış ve 2022 Ocak ayında Burnley'e transfer olmuştu. Hollandalı oyuncu Burnley formasıyla çıktığı 20 lig maçında 2 gol 3 asistlik performans gösterdi.

MULEKA'DA İŞLEM TAMAM

Beşiktaş'ta, Romain Saiss, Gedson Fernandes, Cenk Tosun ve Wout Weghorst'un ardından gözler Jackson Muleka'ya çevrildi. Sezonu Kasımpaşa'da tamamlayan ve bonservisi Standard Liege'de bulunan genç oyuncunun transferine dair flaş bir gelişme yaşandı.

Muleka, Beşiktaş'a transferi için kulübü Standard'dan kolaylık istedi. A Spor'dan Sercan Dikme, "Muleka artık yavaş yavaş Beşiktaş'ta diyebileceğimiz noktadayız. Transferin bitme ihtimali çok yüksek" dedi.

Belçika kulübü 4 milyon euro istiyor. Beşiktaş yönetimi ise 3-3.5 milyon euro verdi. Transfer bitmek üzere. Kasımpaşa'dan müthiş bir yarım sezon geçiren Muleka, Avusturya kampına yetişecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...