Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Acun Ilıcalı: Ozan Tufan için 3 milyon Euro bonservis bedeli ödedik

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı: Ozan Tufan için 3 milyon Euro bonservis bedeli ödedik

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'den İngiltere Championship ekibi Hull City'ye transfer olan Ozan Tufan, Sarı-Lacivertliler 3 milyon euro kazandırdı. Hull City'nin patronu Acun Ilıcalı, 28 yaşındaki orta saha için ödedikleri bonservisi ilk ağızdan açıkladı...

Sansürsüz Futbol isimli YouTube kanalına katılan Ilıcalı, sahibi olduğu Hull City’ye Fenerbahçe’den transfer ettiği Ozan Tufan ve Allahyar Sayyadmanesh’e dair açıklamalar yaptı. İki futbolcu için Fenerbahçe’ye ödediği bonservis bedelini açıklayan Acun Ilıcalı, sarı lacivertli kulübün kadro dışı bıraktığı Mesut Özil’le ilgili de konuştu.

“Hull City’de bu sene oluşturacağımız kadro ilk 6 için net bir aday olacak. Futbolda beklentileri çok yukarı taşıdığınız zaman taraftar için iyi bir şey değil. Benim Ozan Tufan’dan beklentim çok büyük. Ozan Tufan için 3 milyon Euro bonservis bedeli ödedik. Ozan Tufan çok yetenekli ve karakterli oyuncu. Ozan Tufan’dan Fatih Terim, Sergen Yalçın ve Emre Belözoğlu vazgeçmedi, bu benim için yeterli. Milli Takım’ı gururlandırmış.”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...