Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray transfer gündemi... Tanguy Ndombele, Joao Novais, Marcao, Joao Pedro

Düzenleyen:
Galatasaray transfer gündemi... Tanguy Ndombele, Joao Novais, Marcao, Joao Pedro

SPOR Haberleri

Galatasaray'da gözler artık transfere çevrildi... Şu ana kadar Abdülkerim Bardakçı ve Kazımcan Karataş gibi yerli transferleriyle nokta atış yapan Cim Bom da sıra orta sahaya geldi. Okan Buruk'un listesi kabarık. Sportif direktör Cenk Ergün günde 4 saat uyuyor. Yoğun geçen transfer çalışmalarında en dikkat çekici isim ise Tanguy Ndombele! İşte 5 Temmuz itibariyle Galatasaray transfer gündemi ve son durum

Transferde öncelik orta saha... Benfica'lı Joao Mario'dan sonuç alamayan Galatasaray geniş bir liste üzerinden çalışmalarını sürdürüyor ve birçok orta saha adayı ile görüşme yapıyor. 

Tottenham'da Conte'nin gözüne giremeyen ve yerine transfer yapılan Ndombele'ye kulüp aranıyor. Sarı-Kırmızılılar 25 yaşındaki Fransız "6 numara"yı kirallamak istiyor.

2019-20 sezonu başmda Tottenham'a tam 60 milyon euro karşılığında transfer olan ve kulüp tarihinin en pahalı transferi olan Tanguy Ndombele, 2021-22'nin ara transfer döneminde 6 aylığına Lyon'a kiralanmıştı...

BU SEZON DA KİRALANABİLİR

Galatasaray'ın Ndombele ilgisi İngiliz basınında da haber oldu. İngiliz ekibi, 3 yıl daha sözleşmesi olan oyuncuyu kadrosunda düşünmüyor. Transfermarkt verilerine göre oyuncunun piyasa değeri 30 milyon euro. 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun sözleşmesinde 70 milyon euro serbest kalma maddesi bulunuyor.

Ndombele, geçtiğimiz sezon Lyon'da 30 maça çıktı 3 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...