AS Roma Zeki Çelik transferini açıkladı! Jose Mourinho'nun yeni sağ beki

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
AS Roma Zeki Çelik transferini açıkladı! Jose Mourinho'nun yeni sağ beki

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Serie A'nın köklü kulübü AS Roma, sağ beke Zeki Çelik'i transfer etti. 25 yaşındaki milli futbolcuyla 2026'ya kadar sözleşme imzalandığı açıklandı.

Portekizli fenomen teknik direktör Jose Mourinho'nun bir süredir peşinde olduğu milli sağ bek Zeki Çelik, İtalya'ya giderek sağlık kontrolünden geçti ve yeni kulübüne imza attı.

İtalyan devi 25 yaşındaki savunmacı için Fransa'nın Lille kulübüne 7 milyon euro bonservis ödeyecek.

Bir Türk sağ bek için bugüne kadar ödenmiş en yüksek bonservis bu oldu...

ZEKİ ÇELİK'TEN İLK SÖZLER...

Lille'de bir önceki sene şampiyonluk yaşayan Zeki Çelik, Roma ile 4 yıllık sözleşmeye imza attı. 25 yaşındaki sağ bek, transferi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Roma gibi bir kulübün futbolcusu olmak benim için büyük bir onur. Çok hırslıyım ve Roma'nın başarısına katkı sağlamak istiyorum. Hazırım, konsantreyim. Sahada asla pes etmem. Beni sahada hep savaşırken göreceksiniz" dedi.

Roma Genel Menajeri Tiago Pinto da transferden dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Projemizi seçmesinde gösterdiği kararlılık bizim için çok önemliydi. Zeki henüz çok genç ama uluslararası tecrübesi çok yüksek. Zeki ile birlikte kadromuzu geliştirmiş olduk" ifadelerini kullandı.

AS Roma Zeki Çelik transferini açıkladı! Jose Mourinho'nun yeni sağ beki

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...