Galatasaray haberleri... Okan Buruk'tan transfer açıklaması ve Sergio Oliveira sözleri

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Galatasaray haberleri... Okan Buruk'tan transfer açıklaması ve Sergio Oliveira sözleri

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray, Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçında Sturm Graz'a 2-1 yenildi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Okan Buruk, transferlerin devam edeceğini söyledi. Buruk, orta sahaya yeni aldıkları Portekizli Sergio Oliveira'dan övgüyle bahsederken Hamza Akman'a da ayrı bir parantez açtı.

Buruk, Avusturya'da gerçekleştirdikleri kampın yoğun geçtiğini belirterek, "Özellikle oyuncularımızın performanslarını yukarı çekmeye çalışıyoruz. 27 Haziran'da hazırlıklara başladığımız bir grup vardı. Bu maçta onları kullandık. Milli takımdan izinli dönen oyuncularımızı bugün kullanmadık. Bizim için en değerlisi akademimizden 7 oyuncunun burada sahada yer almasıydı. Bu bizi çok mutlu etti." dedi.

Galatasaray haberleri... Okan Buruk'tan transfer açıklaması ve Sergio Oliveira sözleri

HAMZA AKMAN ÜMİTLENDİRDİ

Okan Buruk, kadrolarına dahil ettikleri Portekizli futbolcu Sergio Oliveira'nın çok tecrübeli bir oyuncu olduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Geçen sene Roma ile UEFA Konferans Ligi'ni kazanan bir oyuncu. Lider yapıda bir oyuncu. Kaliteli, ayakları düzgün, dikine pasları doğru oynayan bir oyuncu. Kadromuzda o bölgede bir gelişim istiyoruz. Bugün o bölgede Hamza Akman oyuna girdikten sonra bizi ümitlendirdi. Bazen de içimizden oyuncular çıkartacağız. İyi bir transfer olarak görüyoruz."

Yönetimin de kendilerinin ve taraftarların istediği yolda doğru adımlar attığını ve elinden geleni yaptığını belirten Buruk, "Onlara teşekkür ederim. Biz de kadromuzu güçlendirdiğimiz oyuncularla en iyisini yapmaya çalışacağız. Transfer devam edecek. İnşallah en kısa sürede eksiklerimizi tamamlarız." değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...