Acun Ilıcalı Doğukan Sinik transferini Twitter'dan açıkladı! Milli futbolcu resmen Hull City'de

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Acun Ilıcalı Doğukan Sinik transferini Twitter'dan açıkladı! Milli futbolcu resmen Hull City'de

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Acun Ilıcalı, yeni transferi Doğukan Sinik için övgü dolu ifadeler kullanarak transferi resmen açıkladı. Öte yandan, Hull City 21 yaşındaki İngiliz sol açık Keane Lewis-Potter'ı 19 milyon euroya Brentford'a satarak büyük bir gelir elde etti.

Championship ekiplerinden Hull City, Antalyaspor'un A Milli futbolcusu Doğukan Sinik'i resmen kadrosuna kattı.

Hull City'nin patronu Acun Ilıcalı, transferi Twitter hesabından yaptığı, "Türk futbolunun genç yıldızının büyük ailemize katılmasının mutluluğunu yaşıyorum. Futbolu ve karakteriyle çok takdir ettiğim değerli milli futbolcumuzun taraftarlarımızı çok mutlu edeceğinden şüphem yok. Birlikte nice başarılar diliyorum. Ailemize hoş geldin Doğukan" açıklamasıyla duyurdu.

DOĞUKAN SİNİK'İN BONSERVİSİ KAÇ PARA?

Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan Doğukan Sinik için Fenerbahçe ve Beşiktaş da devreye girmişti ancak istenen bonservis çok yüksek gelmişti... Acun Ilıcalı dün bir YouTube kanalında Türkiye'den bir ismi daha transfer etmek istediklerini söylemişti. Ilıcalı bu ismi telaffuz etmezken, gündemdeki ismin Doğukan Sinik olduğu öğrenilmişti.

 Önceki gün sağlık kontrolleri için İngiltere'ye uçan 23 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferi resmen açıklandı. 4 yıllık sözleşme imzalayan Doğukan için Antalyaspor'a 4 milyon euro bonservis ödenecek.

LEWİS-POTTER'I 19 MİLYON EUROYA SATTI

Hull City 21 yaşındaki İngiliz sol açık Keane Lewis-Potter'ı 19 milyon euroya Brentford'a satarak büyük bir gelir elde etti.

Acun Ilıcalı Doğukan Sinik transferini Twitter'dan açıkladı! Milli futbolcu resmen Hull City'de

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...