Beşiktaş'ta Emirhan İlkhan şov! Herkes Arda Güler'i konuşurken Kartal'ın genç yıldızı sosyal medyayı salladı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Beşiktaş'ta Emirhan İlkhan şov! Herkes Arda Güler'i konuşurken Kartal'ın genç yıldızı sosyal medyayı salladı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Beşiktaş, 3. hazırlık maçında Almanya Bundesliga ekibi Mainz'i 1-0 mağlup etti. Siyah-beyazlılar, hazırlık maçında Mainz ile Kufstein Arena’da karşı karşıya geldi. 24. dakikada Salih Uçan'ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Cenk Tosun sağ çaprazdan topu ağlara yolladı ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda iki takımın da ataklarından başka gol sesi çıkmayınca Beşiktaş, mücadeleden 1-0 galip ayrıldı. Emirhan İlkhan performansıyla sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu.

18 yaşındaki orta saha oyuncusu 2. yarıda oyuna girip kısa sürede çok iş yaptı. Siyah-Beyazlı taraftarlarda büyük heyecan oluşturan genç isim için "Türk futbolunun yeni süperstarı olacak inşallah!" yorumları yapıldı.

Beşiktaş'a 3. kez geri dönen Cenk Tosun, Mainz 05 karşısında galibiyeti getiren golü attı. Tecrübeli santrfor çaprazdan şık bir vuruşla nefis bir gole imza attı.Golden önce teknik direktör Valerin Ismael'in top rakipteyken uygulattığı taktik çalışmalar meyvesini verdi.

Geçen sezon çok eleştirilen Salih Uçan'ın verdiği akıl dolu pas da çok konuşuldu.

Siyah-beyazlı ekip, Kufstein Arena'daki karşılaşmaya Ersin Destanoğlu, Necip Uysal, Welinton, Montero, Rosier, Salih Uçan, Gedson, Umut Meraş, Emirhan Delibaş, N'Koudou ve Cenk Tosun 11 ile başladı...

AVUSTURYA KAMPI TAMAMLANDI

Yeni transferler Weghorst ve Muleka, Beşiktaş formasıyla ilk kez sahaya çıktı.Beşiktaş, Avusturya kampını Mainz 05 ile oynadığı maçla tamamladı.

Siyah-beyazlı ekip oynadığı 3 hazırlık maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik aldı. İlk maçında Werder Bremen'i 2-1 yenen Beşiktaş, ikinci maçında ise Viktoria Plzen'le 0-0 berabere kaldı.

Yarın, İstanbul'a dönecek Beşiktaş, 20-27 Temmuz tarihlerinde İspanya'nın Alicante şehrinde bir kamp daha yaparak sezon hazırlıklarını sürdürecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...