Robert Lewandowski Barcelona'da! Anlaşma tamam, Bayern Münih istediği bonservisi aldı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Robert Lewandowski Barcelona'da! Anlaşma tamam, Bayern Münih istediği bonservisi aldı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Barcelona, Polonyalı gol makinesi Robert Lewandowski'yi kadrosuna kattı. Katalan devi 33 yaşındaki santrfor için Bayern Münih'e 50 milyon euro bonservis ödeyecek. Chelsea ve PSG'nin de istediği Lewa, bu iki kulübü geri çevirdi ve transferin önündeki tüm engeller kalktı. Bayern Münih yönetimi sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan yıldızına yeni sözleşme önermeyince ipler kopmuştu.

8 yıldır Bayern Münih formasını terleten Robert Lewandowski, bu sezonki şampiyonluğun en büyük mimarlarından bir tanesi oldu. Polonyalı yıldız, Bundesliga’da bu sezon oynadığı 34 karşılaşmada takımına 35 gol ve 4 asistlik katkı sağladı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve takımdaki geleceği henüz netlik kazanmayan Lewandowski, Bundesliga dışında UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de bu sezon 13 gol kaydetti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...