Bandırmaspor'da 1 günde 2 imza; Sekou Camara & Emir Şenocak

Düzenleyen:
Bandırmaspor'da 1 günde 2 imza; Sekou Camara & Emir Şenocak

SPOR Haberleri

Süper Lig'i play-off finalinde kaçıran Bandırmaspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Belçika'nın KVC Westerlo kulübünde forma giyen Senegalli ön libero Sekou Camara 1 yıllığına kiralandı. Medipol Başakşehir'in genç futbolcusu Emir Şenocak ise 4 yıllık imza attı.

Medipol Başakşehir'den yapılan açıklamada, "2019 yılından bu yana futbolcumuz olan Emir Şenocak, geri satın alma opsiyonu kulübümüzde olmak kaydıyla Bandırmaspor'a transfer olmuştur. Emir Şenocak'a kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz." denildi.

Bursaspor altyapısından yetişen 20 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu, 2019'da Başakşehir 19 Yaş Altı Takımı'na geçti. Geçen sezonu Spor Toto 1. Lig takımı Menemenspor'da kiralık olarak geçiren Emir, 15 lig, 3 de Türkiye Kupası olmak üzere 18 resmi maçta forma giydi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...