Matthijs de Ligt Bayern Münih'te! Lewandowski'ten gelen para Hollandalı stopere gitti

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Matthijs de Ligt Bayern Münih'te! Lewandowski'ten gelen para Hollandalı stopere gitti

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Alman devi Bayern Münih, Juventus'un Hollandalı stoperi Matthijs de Ligt'ı kadrosuna kattı. Robert Lewandowski'yi 50 milyon euroya Barcelona'ya satan Bayern, 22 yaşındaki stoper için Juve'ye 80 milyon euro bonservis ödeyecek. Matthijs de Ligt Juventus'a 2019 yazında Ajax'tan 85 milyon euro bonservis ödenerek transfer edilmişti. Süle'yi Dortmund'a kaptıran Bayern'in stoper rotasyonu iyice daralmış ve elde Dayot Upamecano ile Lucas Hernandez kalmıştı.

Chelsea altyapısından yetişen ve geçen sezon kiralık oynadığı Southampton'da harika işler yapan Armando Broja, West Ham United'a doğru... Londra ekibi 20 yaşındaki Arnavut santrfor için 35 milyon euroluk cazip teklifiyle transferi bitirmeye yakın.

AS Roma, Juventus'tan ayrılan Arjantinli forvet Paulo Dybala'yı kadrosuna katmak istiyor. 28 yaşındaki yıldıza 3 yıllık kontrat öneren Serie A ekibi, yıllık 6.5 milyon euro teklif etti. Jose Mourinho'nun takımda görmeyi çok istediği Dybala'nın teklife olumlu baktığı İtalya medyasında çıkan haberler arasında..

Celtic'in yeni 10 numarası Aaron Mooy... Huddersfield ve Brihton formalarıyla hatırlanan Avustralyalı futbolcu 2020 yazında Çin'e transfer olmuştu. 31 yaşındaki orta saha Celtic'e bedavaya gitti.

Kulüp arayan Cristiano Ronaldo, yetiştiği kulüp olan Sporting'e burun kıvırdı! 37 yaşındaki süper yıldız Sporting'e döneceği haberlerine "yalan haber" diyerek sosyal medyada gündeme geldi. Ronaldo için son olarak Bayern Münih "ilgilenmiyoruz" demişti.

Club Brugge'ün 21 yaşındaki 10 numarası Charles de Ketelaere, Milan'a transfer oluyor. "Yeni De Bruyne" denilen Belçikalı yıldız, Gent ile oynanacak Süper Kupa maçı kadrosuna alınmadı. Charles de Ketelaere için Serie şampiyonunun 40 milyon euro ödeyeceği yazıldı.

Rangers'ın yeni golcüsü Liverpool'dan... Geçen sezon Sheffield United'da kiralık oynayan 26 yaşındaki santrfor Ben Davies, 4 milyon euroya transfer oldu. Liverpool bu sezon futbolcu satışlarından 80 milyon euro gelir elde etti.

Real Madrid'in "Japon Messi"si Takefusa Kubo, Real Sociedad'a transfer oluyor. Bask ekibi 21 yaşındaki yıldızın bonservisinin %50'sine 6.5 milyon euro ödeyecek.

PSG'nin altyapıdan yetişen ve Fransa Milli Takımı'nda da ilk 11 oynayan stoperi Presnel Kimpembé, Chelsea yolunda... Daha önce Koulibaly transferini açıklayan Premier League devi, 2. stoper transferi için 65 milyon euro ödemeye hazır.

Aston Villa altyapı ürünü olan 18 yaşındaki Nijerya asıllı İngiliz orta saha Carney Chukwuemeka, Barcelona'ya gidiyor. Katalan devi, genç futbolcu için Birmingham ekibine 20 milyon euro teklif etti. Transferin gerçekleşmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...