Mbaye Diagne Karagümrük'te... Galatasaray'ın 13 milyon euroluk santrforu imzayı attı!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Mbaye Diagne Karagümrük'te... Galatasaray'ın 13 milyon euroluk santrforu imzayı attı!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Galatasaray'a 13 milyon euro bonservisle geldi, üste para verilip Karagümrük'e gönderildi! Sarı-Kırmzılılar bir süredir kontratından çıkmak istediği Senegalli golcüyü gönderdi. Eski gol kralıyla 1 yıllık sözleşme imzalayan Karagümrük, futbolcunun Galatasaray'dan aldığı maaşın 3'te 1'ini verecek. Geri kalan rakam ise sözleşme fesih bedeli olarak Galatasaray tarafından ödenecek.

GEÇEN SEZON 4 GOL ATABİLMİŞTİ

VavaCars Fatih Karagümrük, Galatasaray'dan Senegalli futbolcu Mbaye Diagne'yi kadrosuna kattı.

Kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada,"Karagümrük'e hoş geldin Mbaye Diagne. Senegalli forvet oyuncusu Mbaye Diagne’yi 1 sezonluğuna kadromuza kattık. Diagne, kariyerinde Türkiye Süper Ligi, Belçika Pro Ligi, Türkiye Kupası ve Türkiye Süper Kupası olmak üzere 4 kupa kazandı. 2018-2019 sezonunda 30 golle Türkiye Süper Ligi gol kralı olan Mbaye Diagne, kariyerine Karagümrük forması altında devam edecek" ifadelerine yer verildi.

Diagne, sakatlığı nedeniyle uzun bir süre sahalardan uzak kaldığı geçen sezon tüm kulvarlarda çıktığı 22 maçta 4 gol kaydetti.

KASIMPAŞA 13 MİLYON EUROYA SATTI

Senegalli santrfor, 2018-2019 sezonunun devre arasında 10 milyon euro bonservis bedeli ve 3 milyon euro şampiyonluk bonusu karşılığında Kasımpaşa'dan Galatasaray'a transfer olmuştu.

Mbaye Diagne, gol krallığına ulaştığı 2018-2019'da sarı-kırmızılı takımda lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşadı. Diagne, 2019-2020 sezonunda Belçika ekibi Club Brugge, 2020-2021'in ikinci yarısında ise İngiltere temsilcisi West Bromwich Albion'da kiralık forma giymişti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...