Colin Kazım Richards Fatih Karagümrük'te! 8 yıl sonra Süper Lig'e döndü

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / İHA
Colin Kazım Richards Fatih Karagümrük'te! 8 yıl sonra Süper Lig'e döndü

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr / İHA

Fatih Karagümrük, 36 yaşındaki eski milli futbolcu Colin Kazım Richards ile anlaştı. Kazım, sağlık kontrolünden geçtikten sonra İstanbul ekibine imza atacak.

Teknik direktör Andrea Pirlo yönetiminde yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden Karagümrük, bir dönem Galatasaray ve Fenerbahçe’de de forma giyen eski milli futbolcu Colin Kazım ile anlaşmaya vardı.

8 YIL SONRA SÜPER LİG'E DÖNÜŞ

Geçtiğimiz sezon Derby Country ile 25 müsabakada görev alan Kazım, 995 dakika sahada kalırken, takımı adına 4 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Türkiye’de en son 2014 yılında Bursaspor forması giyen Colin Kazım Richards, 8 yıl aradan sonra Süper Lig’e dönmüş olacak.

553 maçta 91 gol, 46 asist

Kariyerine Queens Park Rangers altyapısında başlayan 36 yaşındaki santrfor, Türkiye ve İngiltere dışında, Fransa, Hollanda, İskoçya, Meksika ve Brezilya liglerinde de oynadı. Futbol kariyeri boyunca 553 maça çıkan Colin Kazım, 91 gol atıp, 46 da asist yaptı.

COLİN KAZIM RİCHARDS 7. TRANSFER

Fatih Karagümrük bununla birlikte bu yaz 7. transferine imza atmış olacak. Bonservisi alınan Emre Mor, 2 milyon euroya Fenerbahçe'ye satılmıştı.

Galatasaray altyapısından sol bek Emre Tintiş, Kosovalı stoper Ibrahim Dresevic, 20 yaşındaki gurbetçi orta sahalar Adnan Uğur ile Fatih Kurnaz, geçen sezon kiralık oynayan Levent Mercan ve İtalyan ön libero Matteo Ricci daha önceki transferler.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...