Okan Buruk'tan kafa karıştıran Florian Grillitsch açıklaması... Herkes transfer bitti zannediyordu

Düzenleyen:
Okan Buruk'tan kafa karıştıran Florian Grillitsch açıklaması... Herkes transfer bitti zannediyordu

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılı ekibin Avusturya'nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında gerçekleştirdiği kampta basın mensuplarıyla sohbet etti.

Avusturyalı orta saha oyuncusu Florian Grillitsch transferine değinen Buruk, kafa karıştırdı.

Okan Buruk, Avusturyalı futbolcu Florian Grillitsch'in transferi için görüşmelerinin devam ettiğini vurgulayarak, "Grillitsch konusunda net bir şey yok. 2-3 gün içinde belli olur. Oyuncunun da kararı önemli. Bizim dışımızda Avrupa'dan da ilgilenen kulüpler var. O bölge için 1-2 alternatifimiz de var." ifadelerini kullandı.

JOAO PEDRO SÖZLERİ...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe'nin transfer etmek için İstanbul'a getirdiği Brezilya asıllı İtalyan futbolcu Joao Pedro için daha önce girişimde bulunduklarını hatırlatarak, "Pedro iyi bir oyuncu. Yüksek bonservisi ve menajerinin istediği yüksek ücret nedeniyle bize uygun gelmedi. Sonuçta 30 yaşında. Galatasaray'ın geleceğini düşündüğümüz için vazgeçtik. Şartlarını kabul etseydik 2-3 hafta önce biterdi. Başka takımların talep etmesi normal." değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...