Jorge Jesus: Buradan beraberlikle ayrılıyoruz diye tur bitmedi, Kadıköy'deki atmosfer çok önemli

Düzenleyen:
Jorge Jesus: Buradan beraberlikle ayrılıyoruz diye tur bitmedi, Kadıköy'deki atmosfer çok önemli

SPOR Haberleri

Yeni sezona teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde giren Fenerbahçe, ilk resmi maçında Dinamo Kiev'le karşılaştı. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Ukrayna deviyle 0-0 berabere kalan Sarı-Lacivertliler turu rövanşa bıraktı. Portekizli çalıştırıcı rövanş öncesi taraftara çağrıda bulundu

"Oynamış olduğumuz ilk resmi ve ciddi bir maçtı. Zor bir rakiple eşleştik. Oyuncuların çoğu Ukrayna Milli Takımı'nda oynuyor. Bu turnuvada da Fenerbahçe'den daha tecrübeliler ama iyi bir maç çıkarttık. "

"Defansif anlamda çok iyi organize olduk. Rakibimin 1 tane bile ciddi pozisyonu yoktu. Biz 2-3 pozisyon yakaladık ama atamadık. Bugün tek eksik ofanstaki kaliteydi."

"Taraftarlarımızın ikinci maçta vereceği destek çok önemli olacak. Kuracakları atmosfer, rakip üzerinde psikolojik baskı oluşturacak. Buradan beraberlikle ayrılıyoruz diye tur bitmedi. Bu iki aşamalı bir tur. İlk maç bitti, ikinci maçta turu geçmek istiyoruz."

"Şu anda transferi düşünmeye gerek yok. 27'sinde bu rakibe karşı ikinci bir maç var. Şu an elimizdeki mevcut oyuncular, turu geçmek için yeterli kalite ve kapasiteye sahip. 5 haftadır bunun için çalışıyoruz. 2. maçta oynayamayacak oyuncular için konuşmaya gerek yok."

"Onlar Fenerbahçe'nin hata yapmasını beklediler. 95 dakika boyunca daha iyi olan takım bizdik. Dinamo'nun 1 tane bile kaleyi bulan şutu yoktu. Bizim tehlikeli 5-6 şutumuz vardı. İkinci maçta turu geçmek için yeterli kapasiteye sahibiz."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...