Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Afrika'nın en iyi futbolcusu Sadio Mane! İkinci kez bu ödülü kazandı...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Afrika'nın en iyi futbolcusu Sadio Mane! İkinci kez bu ödülü kazandı...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Bayern Münih'in yeni golcüsü Sadio Mane, 2022 yılının en iyi Afrikalı futbolcusu seçildi. 2019'un ardından bu ödüle ikinci kez layık görülen Mane, bu yıl Senegal Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası, Liverpool ile de Federasyon Kupası ve Lig Kupası şampiyonlukları yaşamıştı.

Senegalli forvet, Afrika Uluslar Kupası zaferinde büyük rol oynamıştı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de final oynayan 30 yaşındaki futbolcu, bu yaz Liverpool'dan ayrılarak 32 milyon euro bonservisle Alman devine transfer olmuştu.

2. KEZ AFRİKA'NIN EN İYİSİ 

Afrika Futbol Konfederasyonundan (CAF) yapılan açıklamaya göre, Yılın Afrikalı Futbolcusu Ödülü, Fas'ın başkenti Rabat'ta gerçekleşen törende sahibini buldu.

Üye ülkelerden teknik direktörler ve federasyon yetkililerinin katıldığı oylama sonucunda, bu yaz Liverpool'dan Bayern Münih'e transfer olan 30 yaşındaki Mane, ödülün sahibi oldu.

2019'un ardından bu ödüle ikinci kez layık görülen Mane, bu yıl Senegal Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası, Liverpool ile de Federasyon Kupası ve Lig Kupası şampiyonlukları yaşamıştı.

Afrika'nın en iyi futbolcusu Sadio Mane! İkinci kez bu ödülü kazandı...

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...