Trabzonspor'a Liverpool'dan taç antrenörü geldi! Thomas Gronnemark, Avusturya kampında...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Trabzonspor'a Liverpool'dan taç antrenörü geldi! Thomas Gronnemark, Avusturya kampında...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı taç antrenörü Thomas Gronnemark, kampa dahil oldu. Daha önce İngiltere'de önemli kulüplerde görev yapan Gronnemark, bordo-mavililerin bu sabah Avusturya'nın Bad Harning bölgesinde kamp yaptığı otele geldi. 46 yaşındaki antrenör, Liverpool'da Jürgen Klopp'un ekibinde çalışmıştı.

Bugün bordo-mavili takımla ilk antrenmanına çıkacak Gronnemark, sezon içerisinde aralıklarla kulüpte görev yapacak.

THOMAS GRONNEMARK KİMDİR?

1975 doğumlu Thomas Grønnemark, birçok profesyonel futbol takımında taç koçluğu yapan Danimarkalı eski bir atlettir. Guinness Dünya Rekoru'nu en uzun oyuna sokma rekorunu elinde tuttu ve dört yıl boyunca Danimarka kızak takımının bir üyesiydi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, oyuncularla genelde ortak noktada buluştuklarını vurgulayarak, "Bunun analizi var, sahada pratiği var, çözüm noktası var, duran topu var, taçı var... Mesela bu sene taç antrenörü de getirtiyoruz. Yazışmalarını yapıyoruz. Avusturya kampına gelecek. Yani part-time çalışacak. İngiliz kulüplerinde görev yapmış. Analizler yapılacak, onun üzerinden çalışmalar yapılacak. Ben bunu 11 sene önce A Milli Takım'dayken söylediğimde, 'Ne diyor bu?' dediler. Ancak Liverpool gibi takımlar getirince değerli oldu." demişti.

STADYUM MODERNİZE EDİLDİ

Süper Lig’de 2021-2022 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor’da Antalyaspor maçı sonrası yaşanan sevinç gösterileri ve sonrasındaki şampiyonluk kutlamaları nedeniyle büyük hasarın meydana geldiği belirtildi. Medical Park Stadyumu'nun zemini sil baştan yenilenirken, yeniden modernize edildi.

Trabzonspor'a Liverpool'dan taç antrenörü geldi! Thomas Gronnemark, Avusturya kampında...

Hollanda merkezli bir firma tarafından yapılan zemin iyileştirme çalışmalarıyla zemindeki teknolojiler yenilendi. Alttan havalandırma ve vakum drenaj sistemi, alttan ısıtma sistemi, yeni tip sulama sistemi, hibrit örtüsü yenilendi. Taraftarların ve loca sahiplerinin de daha rahat maç izlemelerini sağlayacak fiziki değişimlerinde yapıldığı stadyum yeni sezona hazırlanıyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...