Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rambo Okan öldürüldü mü? Trabzon'da vuruldu iddiası sosyal medyada yayıldı

Düzenleyen:
Rambo Okan öldürüldü mü? Trabzon'da vuruldu iddiası sosyal medyada yayıldı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin ünlü taraftarı Rambo Okan dediğini yaptı ve Trabzon'a gitti... Ancak, sosyal medyada şov peşinde koşarken Trabzon'da öldürüldüğü iddiaları gündeme geldi... Peki bu haberler doğru mu?

Fenerbahçe'nin fenomen taraftarı, ezeli rakiplerin belalısı, sosyal medyanın ünlü kişisi Rambo Okan'ın Trabzon'da cinayete kurban gittiği iddia edildi! 

Trabzonspor'un şampiyonluğunun ardından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne asılan Trabzonspor bayrağını kesmesiyle gündeme gelen Rambo Okan, "Trabzon'a gidip şehir meydanına Fenerbahçe bayrağı dikeceğim" demişti.

Trabzon'a aldığı otobüs biletinin fotoğrafının Instagram hesabından paylaşan Rambo'nun bugün şehre vardığı ve çıkan kavgada öldüğü öne sürülüyor...

TRABZON'DAN "GELMEDİ" İDDİASI

Şampiyon Trabzonspor'un İstanbul'da asılan şampiyonluk bayrağını üç defa kesmeye çalışan ve son denemesinde başarılı olan Rambo Okan gözaltına alınmıştı. Psikolojik sorunları olan Rambo Okan ardından Trabzon'a geleceğini ve Fenerbahçe bayrağını asacağını ifade etmişti. 

Rambo lakaplı Okan Güler'in bugün saat 16.00'da yola çıkarak Trabzon'a geleceği iddia edilmişti. Olayla ilgili gerçek ortaya çıktı.

Trabzon yerel basınının geçtiği habere göre; bileti Rambo Okan lakaplı ve madde bağımlısı olduğu belirtilen kişi adına başkasının alıp, propaganda yaptı. Rambo Okan'ın ise hasta yattığı ve gelişmeden haberi olmadığı öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...