Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hull City 20 milyon euroya sattığı Keane Lewis-Potter'ın yerine Nwakaeme'yi transfer etti

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Hull City 20 milyon euroya sattığı Keane Lewis-Potter'ın yerine Nwakaeme'yi transfer etti

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Medya patronu Acun Ilıcalı'nın geçen sezon devre arasında 20 milyon euroya satın aldığı Hull City, bu yaz 21 yaşındaki İngiliz sol kanat oyuncusu Keane Lewis-Potter'ı 20 milyon euroya Brentford'a satmıştı. Championship ekibi bu ismin yerini Trabzonspor'dan ayrılan Anthony Nwakaeme'yle doldurdu. Acun Ilıcalı daha önce Süper Lig'de Ozan Tufan, Allahyar ve Doğukan Sinik transferlerine imza atmıştı.

Medya patronu Acun Ilıcalı'nın geçen sezon devre arasında 20 milyon euroya satın aldığı Hull City, önümüzdeki sezon Premier League'e yükselmeyi hedefliyor.

Teknik direktörlüğe Şota Arveladze'yi getiren Acun, Süper Lig'den de 3 futbolcu transfer etti.Bu yaz 21 yaşındaki İngiliz sol kanat oyuncusu Keane Lewis-Potter'ı 20 milyon euroya Brentford'a satarak rekor bir satışa imza atan Hull City, transferlere ise 7.5 milyon euro harcadı.

Keane Lewis-Potter, 2 sezon önce 23 milyon euroya West Ham United'a satılan Jared Bowen'ın ardından Hull City tarihinin en pahalı 2. satışı olurken, patrona büyük kar bıraktı.

Sol kanattaki eksiklik ise Anthony Nwakaeme'yle dolduruldu. 33 yaşındaki Nijeryalı yıldız dün Hull City ile resmi sözleşme imzalamak için menajeriyle birlikte İngiltere’ye gitti.

Hull City dün Corendon Airlines sponsorluğundaki özel maçta Leicester City ile karşılaştı. Ozan Tufan ile Doğukan Sinik, Leicester'ın yıldızı Çağlar Söyüncü'yle bir araya geldi.

Fenerbahçe'den 4.5 milyon euroya transfer edilen 21 yaşındaki İranlı santrfor Allahyar Sayyadmanesh, 0-4 yenildikleri maçta yeni takımının formasını giydi.

KCOM Stadyumu'ndaki maçı 13 bin biletli seyircinin izlediği açıklandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...