Beşiktaş'tan sürpriz hamle! Bandırmaspor'un golcüsü Philippe Keny, Kartal oluyor

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Beşiktaş'tan sürpriz hamle! Bandırmaspor'un golcüsü Philippe Keny, Kartal oluyor

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Bandırmaspor'un 23 yaşındaki Senegalli forveti Philippe Keny'nin Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu orta çıktı. Bandırma ekibiyle görüşmelere başlayan Beşiktaş, 900 bin Euro bonseris bedeli teklif etti.

Bu yaz hücum hattını Wout Weghorst, Cenk Tosun ve Jackson Muleka gibi isimlerle güçlendiren Beşiktaş, Güven Yalçın'ın Genoa'ya transferinin ardından 4. forvetini kadroya katma planları yapıyordu.

Siyah-Beyazlılar'ın istediği ismin Bandırmasporlu Kney olduğu ortaya çıktı.

 

900 BİN EURO TEKLİF EDİLDİ

23 yaşındaki Senegalli forvet Philippe Keny için Bandırmaspor ile görüşmelere başlayan Beşiktaş, 900 bin Euro bonseris bedeli teklif etti. NTV Spor'un haberine göre; Bordo-Beyazlılar'ın teklifi kabul etmesi halinde Senegalli oyuncu ile sözleşme imzalanacak.

Fransa’nın Tours ve Chateauroux takımlarında forma giyen Keny, geçen yaz transfer olduğu Bandırmaspor'da 2'si play-off'larda olmak üzere 14 gol atıp 7 asist yaptı. Bandırmaspor play-off finalini İstanbulspor'a kaybetmişti. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...