Luiz Gustavo Suudi Arabistan'ın Al Nassr Kulübü'ne transfer oldu! Ayrılığı oğlu duyurmuştu

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Luiz Gustavo Suudi Arabistan'ın Al Nassr Kulübü'ne transfer oldu! Ayrılığı oğlu duyurmuştu

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe'nin 2019 yazında Marsilya'dan 6 milyon euro bonservis ödeyerek transfer ettiği Brezilyalı orta saha Luiz Gustavo, kariyerine Suudi Arabistan'da devam edecek. Fenerbahçe Kulübü, 35 yaşındaki futbolcunun Al Nassr Kulübüyle prensip anlaşmasına vardığını duyurdu..

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbol A takım oyuncularımızdan Luiz Gustavo, Al Nassr Kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Oyuncuya sağlık kontrollerinden geçmesi ve süreci tamamlaması adına izin verilmiştir." denildi.

4 milyon euro civarındaki yıllık ücretiyle büyük yük olan Gustavo, geçen sezon gözden düşmüştü. Forma şansı bulamayan bir isme yüksek maaş ödemekten kurtulan Sarı-Laciverli yönetim, bu futbolcunun yerine Jorge Jesus'un isteğiyle bir başka Brezilyalı Willian Arao'yı transfer etmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...