Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ruben Ribeiro 2 sezon da Hatayspor'da! Portekizli orta saha takımda kaldı

Düzenleyen:
Ruben Ribeiro 2 sezon da Hatayspor'da! Portekizli orta saha takımda kaldı

SPOR Haberleri

Hatayspor, tecrübeli orta saha oyuncusu Ruben Ribeiro ile 2 yıllık sözleşme yeniledi. 2020 yazında Portekiz'in Gil Vicente takımında transfer edilen 34 yaşındaki Portekizli, Bordo-Beyazlı formayı 2 sezon giydikten sonra bu yaz boşa çıkmıştı.

Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Hatayspor, transferler çalışmalarına da devam ediyor.

Bordo-beyazlı ekip, tecrübeli orta saha oyuncusu Ruben Ribeiro ile yeniden anlaşarak 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Hatayspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Tecrübeli orta saha oyuncumuz Ruben Ribeiro 2 yıl daha Atakaş Hatayspor’umuzda forma giyecek. Ruben Ribeiro sezon başı Erzurum kampına katılmış olup teknik ekibimizin eşliğinde bireysel çalışmalarına başlamıştır" ifadelerine yer verildi.

2020 yazında Portekiz'in Gil Vicente takımında transfer edilen 34 yaşındaki Portekizli, Bordo-Beyazlı formayı 2 sezon giydikten sonra bu yaz boşa çıkmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...