Son dakika Beşiktaş haberleri... Kenan Karaman İspanya kampında sakatlandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Son dakika Beşiktaş haberleri... Kenan Karaman İspanya kampında sakatlandı

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş, Kenan Karaman’ın uyluk ön adelesinde gerilme ile ödem tespit edildiğini ve oyuncunun tedavisine başlandığını açıkladı. Beşiktaş Süper Lig'in açılış maçında 6 Ağustos Cumartesi günü Kayserispor'u ağırlayacak.

Beşiktaş’ta sakatlık şoku yaşanıyor. Siyah-beyazlılarda Josef de Souza’nın ardından Kenan Karaman’ın da sakatlandığı açıklandı.

Kulüpten yapılan açıklamada Kenan Karaman’ın uyluk ön adelesinde gerilme ve ödem tespit edildiği duyuruldu.

LİGİN AÇILIŞ MAÇINI KAÇIRDI

Karaman’ın tedavisine de başlandığı belirtildi. Beşiktaş resmi internet sitesinden konuyla ilgili "Futbol A Takımımızın İspanya kampında gerçekleştirdiği antrenmanda, sol kalça ön kısmıında ağrı hisseden futbolcumuz Kenan Karaman’ın İspanya’da yapılan MR görüntülemesi neticesinde, uyluk ön adalesinde (iliopsoas) gerilme ve ödem (grade 1 strain) tespit edilmiştir. Kenan Karaman’ın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...