Arda Güler'den önce o vardı! Ömer Faruk Beyaz'ın geldiği nokta...

Düzenleyen:
Arda Güler'den önce o vardı! Ömer Faruk Beyaz'ın geldiği nokta...

SPOR Haberleri

Fenerbahçe 'den ayrılarak Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'a transfer olan Ömer Faruk Beyaz'ın yeni takımı belli oluyor. Ömer Faruk Beyaz ,Bundesliga 2. Ligi ekiplerinden FC. Magdeburg'a kiralık gitmek üzere.

Stuttgart formasıyla ligde 4 ve Almanya Kupası'da 1 maçta görev yapabilen Ömer Faruk Beyaz sadece 79 dakika görev yapabildi. Bedelsiz olarak Stuttgart'a transfer olan 18 yaşındaki futbolcu bu sezon sadece 5 resmi maçta 79 dakika görev yapabildi. Ömer Faruk, 22 Ocak'ta oynanan ve 5 dakika görev aldığı Freiburg maçından bu yana forma yüzü göremedi.

Fenerbahçe'de o dönem sportif direktör olarak görev alan Emre Belözoğlu, Ömer Faruk Beyaz hakkında "Fenerbahçe'nin kendisine verdiği mukavelenin bence bir örneği yok. Fenerbahçe'nin haklarını göz önüne aldığımızda gözümüz kimseyi görmez." ifadelerini kullanmıştı.

SZALAİ'DE Mİ AYRILACAK?

Fenerbahçe'de Kim'in satışı sonrası "dokunulmaz" statüsüne erişen Macar stoper Attila Szalai için menajerler üzerinden teklifler geliyor. 23 yaşındaki futbolcunun da kariyerine İtalya'da devam etmek istediği iddia ediliyor. Bir menajer geçtiğimiz günlerde Alman ekibi Wolfsburg'un 15 milyon euro teklif ettiğini iddia etmişti.

Altay Bayındır'ın yedeğini güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de Çaykur Rizespor'un genç yetenekli kalecisi Tarık Çetin'in ismi ön plana çıkıyor.

Kulübün altyapısından yetişen ve Osman Ertuğrul Çetin’in yeğeni olan Tarık Çetin ile birlikte Rize'nin as kalecisi Gökhan Akkan da listede.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...