Beşiktaş yönetiminden Ismael'e 5 maç kredi

Beşiktaş yönetiminden Ismael'e 5 maç kredi

SPOR Haberleri

Şampiyonluk yarışına geçen sezon gibi erken havlu atmak istemeyen siyah beyazlı yönetim, ilk haftalarda başarılı sonuçlar gelmezse Fransız teknik adamı gönderecek.

MURAD TAMER

Beşiktaş'ta gelecek sezon erken bir hoca değişikliği yaşanabilir. Siyah beyazlı yönetim, geçen sezon sonunda göreve getirilen teknik direktör Valerien Ismael'e beş maçlık kredi tanıdı. Gedson, Cenk Tosun, Weghorst, Muleka ve Saiss gibi güçlü isimlerle kadroyu donatan Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibi, Fransız teknik adamdan bu transferlere yakışır sonuçlar bekliyor. Geçtiğimiz sezon hocaya sabır gösterildiği için şampiyonluk yarışına erken havlu atıldığını düşünen yönetim bu riski tekrar yaşamak istemiyor.

ISMAEL KAMÇILANDI

Valerien Ismael'in özellikle hücum hattındaki transferlerin kamp dönemine yetişmesi talebi ve bu isteğin gerçekleştirilmesi de yönetimin kararında etkili oldu.  Yönetimin tamamının görüş birliğiyle aldığı bu karar Fransız teknik adamı daha da kamçıladı. Ismael, siyah beyazlı yöneticilerle yaptığı görüşmede "Bu sezonun ne kadar önemli olduğunun farkındayım. İstediğimiz transferleri de yapıyorsunuz. Ben ve ekibimin beklentilerinizi karşılayacağımızdan eminim" dediği öğrenildi.

SERDAR AFFEDİLDİ

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kadro dışı bırakılan Serdar Saatçı'nın affedildiğini söyledi. Genç oyuncunun kendisine geldiğini ve özür dilediğini belirten Çebi “Geldi, sarıldık ve öpüştük. Aynı şeylerin bir daha yaşanmayacağını ümit ediyorum. Şimdi devam ediyoruz. Beşiktaş altyapısından yetişen çocukların hassas olması gerektiğini anlatmaya çalışıyoruz. Yaşandı, oldu ve bitti. Belki de hayırlara vesile oldu. Özellikle altyapıdaki diğer oyuncular için” dedi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...