Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Konyaspor'a Liechtenstein'dan rakip! İlhan Palut'un takımı sezona moralli giriyor

Düzenleyen:
Konyaspor'a Liechtenstein'dan rakip! İlhan Palut'un takımı sezona moralli giriyor

SPOR Haberleri

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, BATE Borisov karşısındaki avantajlarını pekiştirdiklerini belirterek, “Güzel 2 maç oldu. Bugün de taraftarımızın önünde yine dönem dönem iyi bir oyun sergiledik“ dedi. Konyaspor'un UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi belli oldu.

UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu'nda Belarus'un BATE Borisov takımını 3-0 ve 2-0'la geçerek tur atlayan Konyaspor, sezona moralli girdi.

40 bine yakın seyircisi önünde rahat turlayan Yeşil-Beyazlılar adını gruplara yazdırmak istiyor. Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, maçın ardından basın toplantısında hedeflerini açıkladı:

İLK YARIDA FARK OLABİLİRDİ

"İlk maçtaki 3-0'lık galibiyetin bizde herhangi bir rehavete, tempo düşümüne, ciddiyetten uzaklaşmaya yol açmaması gerektiğini konuştuk. Çünkü yeni bir maç. Yine sahaya iyi bir sonuç almak için çıktık. Yine hem hücumda doğru işler yapmak, hem de defansta 1 gol yememe alışkanlığını kazanma adına sahada yer aldık. Maçın başlangıç düdüğüyle beraber de oyuncularımda bu ciddiyeti gördüm. Gerçekten tempolu başladılar. İstekli başladılar. Çok fazla hücum girişiminde bulunduk. Çok fazla pozisyon bulduk. İlk yarı 2 gol attık."

Konyaspor'a Liechtenstein'dan rakip! İlhan Palut'un takımı sezona moralli giriyor

CİKALLESHİ KIZARMASA KONYA 5 ÇEKERDİ

"Zaten avantajlı olduğumuz bir durumu iyice hep bu şekilde pekiştirmiş olduk. İlk yarının sonuyla beraber hafif rotasyonlu bir başlangıçtan değişiklikler de bu rotasyonu daha da genişleten bir duruma ulaştık. 2. yarı da kontrollü bir oyundu. 11'e 11 iken pozisyonlarımız devam etti. Fakat 10 kişi kaldıktan sonra biraz daha kontrollü oyunla maçı bir şekilde gol yemeden bitirdik. Güzel 2 maç oldu. Bugün de taraftarımızın önünde yine dönem dönem iyi bir oyun sergiledik. Onlara da destekleri için teşekkür ediyorum. Vaduz rakibimiz oldu. Hayırlısı olsun. Artık yarın itibariyle onların analizine başlayacağız. Mental ve fiziksel olarak da bu maçın hazırlıklarına başlamış olacağız."

KONYASPOR'UN RAKİBİ KİM OLDU?

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu'nda Başakşehir ve Konyaspor tur atladı.

Başakşehir 2. Ön Eleme turunda İsrail temsilcisi Maccabi Netanya'yı 1-1 ve 1-0'lık skorlarla eleyerek adını bir üst tura yazdırdı.

Konyaspor ise Belarus ekibi BATE Borisov'u 3-0 ve 2-0 gibi net skorlarla geçti.

Bu sonuçların ardından Başakşehir 3. Ön Eleme Turu'nda İzlanda ekibi Breidablik ile eşleşirken, Konyaspor'un rakibi ise Liechtenstein takımı Vaduz oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...