Valerien Ismael'e kartal pençesi! Beşiktaş yönetimi Fransız hocayı 3'lü savunmadan vazgeçirdi iddiası...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Valerien Ismael'e kartal pençesi! Beşiktaş yönetimi Fransız hocayı 3'lü savunmadan vazgeçirdi iddiası...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı'nın geçen sezonun sonuna doğru göreve getirdiği Fransız teknik direktör Valerien Ismael, 3'lü savunmadan vazgeçti! Sezon açılışı maçı olan Sampdoria maçında Beşiktaş 4'lü savunma oynayacak.

BEŞİKTAŞ - SAMPDORİA MAÇI NE ZAMAN?

Beşiktaş, yeni sezonu yarın gerçekleştirilecek törenle açacak.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, futbol A takımının 2022-2023 sezonu açılış töreni, saat 18.00’de Vodafone Park’ta gerçekleştirilecek.

Teknik direktör Valerien Ismael ile futbolcular, tek tek anons edilerek konfetiler eşliğinde sahaya çıkacak ve taraftarları selamlayacak.

Beşiktaş, törenin ardından saat 19.00’da İtalyan ekibi Sampdoria ile hazırlık maçında karşılaşacak.

VALERİEN ISMAEL'İN İNADI KIRILDI!

Valerien İsmael 3’lü savunmadan vazgeçerek 4’lüye dönmeye karar verdi. 

A Spor'dan Sercan Dikme'ye göre; "Böylelikle Beşiktaş’ta 2. transfer dönemi başlıyor. Bugünden önce yapılan tüm transfer planlaması haberleri, olmaz denilen oyuncular, olur denilen oyuncular tüm her şey değişti. Yenilenmiş bir transfer süreci Beşiktaşlıları ve Beşiktaş’ı takip eden muhabirleri bekliyor. 4’lü geçildiğinde Kévin N'Koudou’nun oynama ihtimali daha da artar o yüzden takımdan ayrılma ihtimali azalır. Böylelikle Philippe Kény de alınmaz."

Valerien Ismael'e kartal pençesi! Beşiktaş yönetimi Fransız hocayı 3'lü savunmadan vazgeçirdi iddiası...

BEŞİKTAŞ DENEME TAHTASI MI?

Dikme'nin bu paylaşımının altında "Ahmet Nur Çebi ve Ceyhun Kazancı'nın Valerian tercihinde pişman olduklarına eminim 8 lig maçı + hazırlık maçları üçlü oynat, transferleri ona göre yaptır, lige 1 hafta kala 'ben dörtlü deneyeceğim' de Beşiktaşı deneme tahtası yapanlar utansın" şeklinde yorumlar yapıldı.

Hatırlanacağı gibi geçen sezon başlarken Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira "Üçlü savunma"da diretmiş ve bu konu epey tartışıldıktan sonra Portekizli gönderilmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...