Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ali Akman Galatasaray'da! Eintracht Frankfurt'la anlaşma tamam...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Ali Akman Galatasaray'da! Eintracht Frankfurt'la anlaşma tamam...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Galatasaray'ın 7. transferi Ali Akman oldu. 20 yaşındaki forvet önümüzdeki yıl Sarı-Kırmızılı formayı kiralık giyecek. Abdülkadir Bardakçı, Sergio Oliveira, Haris Seferovic, Leo Dubois ve Kazımcan Karataş daha önce açıklanmıştı. Norveçli orta saha Fredrik Midtsjö de bu gece geliyor.

Galatasaray birka gün önce Eintracht Frankfurt Kulübü’ne, Ali Akman’ı kiralamak için resmi teklifi yapmıştı. Ali Akman da, onay verilmesi halinde Galatasaray’da forma giymek istediğini kulübü Frankfurt’a iletmişti. Sarı-Kırmızılılar'a Bundesliga ekibinden beklediği yanıt geldi. Ali Akman, Galatasaray'daki 4. Akman olacak.

AMCASI VE KUZENLERİYLE BULUŞTU

Geçen sezonu Hollanda'nın NEC Nijmegen takımında kiralık geçiren genç oyuncu, kuzenleri Hamza Yiğit ve Efe ile beraber sarı-kırmızılı formayı giyecek. Galatasaray idarecisi Ayhan Akman da Ali Akman'ın amcası...

Bursaspor altyapısından yetişen ve henüz 18 yaşında TFF 1. Lig'de adından söz ettiren yetenekli forvetin ismi, amcası Ayhan Akman'ın yardımcı antrenör olduğu Galatasaray'la anılıyordu.

Bursaspor'la sözleşme uzatmayan Ali Akman, geçen yaz bedavaya Eintracht Frankfurt'a transfer oldu. Alman kulübü milli golcüyü Hollanda'nın NEC Nijmegen kulübüne kiraladı.

Hollanda'da 28 maçta 6 gol atan Ali Akman, sezon içerisinde ayın en iyi genç oyuncusu ödülü almıştı.

Kuzenleriyle aynı takımda oynamak isteyen başarılı futbolcu, transferinde kolaylık istedi. Galatasaray genç golcü için 2 milyon euroyu gözden çıkardı.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...